Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ugens rygter: Nokia, Palm, Sony Ericsson m.m.

Ugens rygter: Nokia, Palm, Sony Ericsson m.m.

Nokia 5710 XpressMusic nåede lige ind i ugens rygter, som der ellers allerede er masser af.

Mobilsiden.dk er tilbage med de ugentlige rygter, og denne uge har været godt travl. Blandt andet har den amerikanske CES-messe budt på nogle interessante spekulationer, og så har Nokia og Palm ellers været aktive.

 - Nokia 5710 XpressMusic er det nyeste mobilrygte, og det skulle angiveligt være meget sandsynligt. Det er dog ikke mere spændende end, at der er tale om en meget mild opgradering af 5700 XpressMusic. 5710 skulle blandt andet have 3,2 megapixels kamera.

 - Palm har været ugens samtaleemne, og i dag kom det frem, at den amerikanske producent havde præsenteret deres nye webOS-styresystem og den tilhørende smartphone Pre. Det var til gengæld dårlig nyt for danskere, da Pre ikke er nogen GSM-telefon.

 - Palm Pre kunne dog gå hen og komme i en GSM-udgave. Ikke desto mindre vil den stadig være beregnet til det amerikanske marked.

 - Haier satte igen liv i kuglepentelefoner med P7 og P8, og måske vil der komme endnu en producent af de sjovt formede telefoner. Læs mere her...

 - Sony Ericsson C510i alias Kate var et af ugens sikreste rygter, og sammen med W715 og W508 blev den også præsenteret torsdag.

 - Nokia arbejder måske på trafikmeldinger til Nokia Maps. Deres navigationsselskab Navteq arbejder i hvert fald på noget. Læs mere her...

 - Apples Macworld er som altid en del af CES-messen i Las Vegas. Her var der både forhåbninger om en iPhone Nano, iTablet og meget mere. Det skuffede bare fældt ugen nogen af de nævnte. Læs mere her...

 - Panasonic var hurtigt ude efter, at SD Association havde præsenteret den nye SDXC-standard, som tillader op til 2.000 GB hukommelse på et lille kort. Rygter hævder af Panasonic vil komme ud med et 64GB-kort meget snart.

 - Nokia planlægger måske 5710 XpressMusic, men samtidig har de droppet deres N810 WiMax Edition. Læs mere her...

 - Nokia N79 har tidligere fået topkarakter på Mobilsiden.dk, og ifølge andre rygter vil Nokia nu lancerer N79'eren med sort cover. Samtidig vil der medfølge gråt, stålgråt og blommefarvet covre med.

 - Apple har måske stadig noget gemt i ovnen. De har i hvert fald fået patent på et interessant handske-koncept, der skal bruges til deres mobile produkter.

 - AT&T står for ugens mest mærkværdige rygte. Ifølge amerikanske kilder skruer teleselskabet med vilje ned for hastigheden på deres EDGE-netværk for, at få kunderne til at skifte til 3G-netværket. AT&T har afvist med det samme.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies