Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ugens rygter: Samsung, Sony Ericsson og Nokia

Ugens rygter: Samsung, Sony Ericsson og Nokia

Allerede efter de tre første dage af ugen, er både Nokia, Samsung og Sony Ericsson klar med rygter om nye mobiler.

Som sædvanlig er der gang i rygtebørsen. I denne uge er det indtil videre de tre storspillere Nokia, Samsung og Sony Ericsson, der alle har mobiler klar lige rundt om hjørnet.

Fra Nokias side drejer det sig om E71 - efterfølgeren til E61i. Udover at E71 skulle være betydeligt mindre, så ser specifikationerne også gode ud. Telefonen kommer med fuldt QWERTY-tastatur, WLAN, HSDPA, GPS, Bluetooth, 3,2 megapixels digitalkamera og meget mere.

Rygtet ser ud til, at være ret holdbart, da det kommer fra Cnet, som hævder, at Nokia officielt bekræftede rygter og billeder af E71 under Mobile World Congress i Barcelona.

Samsung ser i stedet ud til, at arbejde på en yderst kompleks spillemobil. Producenten har nemlig søgt om patent på et mobilkoncept, som ser rigtig interessant ud. Spillemobilen vil have udskiftelige dele, og kan fungere i forskellige "modes".

Til sidst er det Sony Ericsson, som arbejder på en ny slider-mobil i et lækkert metal-design. Telefonen bliver formentlig en mid-end telefon uden vildt mange funktioner. Designet ser til gengæld rigtig lækkert ud, og størrelsen er heller ikke noget at brokke sig over.

Har du opdaget rygter i denne uge, som vi ikke fik med, så skriv endelig en kommentar på artiklen...

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies