Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ugens rygter: Sony Ericsson, HTC, Nokia, HP m.m.

Ugens rygter: Sony Ericsson, HTC, Nokia, HP m.m.

Ugens rygter har været fyldt med spekulationer om Sony Ericsson, HTC, Nokia, HP, Google, Motorola.

Ugens rygtebørs har været en travl en af slagsen. Næsten alle de store spillere har været repræsenteret, og så rører Hewlett Packard blandt andet  på sig. HTC er ligeledes godt præsenteret.

 - HP's smartphone er en af ugens mest spændende rygter. Fuldt QWERTY slider-tastatur, Turbo 3G, WLAN og meget mere. Det ser rigtig godt ud for HP, som ellers har holdt pause fra smartphone-markedet.

 - Nokia 5800 XpressMusic er en lidt mere negativ historie. Uofficielt lyder det nemlig, at touch-mobilen ikke, når det danske marked inden jul.

 - HTC Touch Diamond er dukket op i Frankrig i hele syv nye farver. Det er dog ikke noget HTC i Danmark vil kommentere på, så heller ikke her, ser det godt ud for Danmark.

 - Motorola har travlt med Android. De har nemlig hyret 300 ekstra Android-udviklere. T-Mobile melder desuden også helt udsolgt på forsalget af G1, så måske er et Android-sats slet ikke så dårligt.

 - Android er måske endda så populært, at T-Mobile vil lancere HTC's Touch HD med Googles styresystem. Det kunne i hvert fald være en interessant blanding.

 - Sony Ericsson ser ud til, at være på vej med endnu en fem-megapixels telefon. Kate, som mobilens kodenavn er, ligner udover dette, en almindelig Cybershot-mobil.

Det var alt fra rygtebørsen i denne omgang. Følg med næste uge på Mobilsiden.dk

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies