Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ugens rygter: Sony Ericsson, HTC, Nokia, LG m.f.

Ugens rygter: Sony Ericsson, HTC, Nokia, LG m.f.

Ugen har mildest talt været proppet med rygter, hvor både Nokia, Sony Ericsson, HTC, LG, Apple, Motorola og Microsoft er repræsenteret.

HTC Touch HD
HTC Touch HD

Sony Ericsson har i denne uge stået for to nye mobiltelefoner. Den første G705 Kumiko var en gammel kending, som  midt på ugen blev gjort officiel af Sony Ericsson. Det nyeste rygte handler nu om W707 Alicia, som skal være den næste Walkman-klaptelefon.

Andet end billeder, er der ikke mange specifikationer på Alicia. HSDPA, to displays og videooptagelse skulle være nogle af funktionerne.

HTC har også bidraget til ugens rygtebørs. Først var det Touch Opal, som dog ikke ligner noget til det danske marked. Mere spændende blev det med HTC Touch HD, der fik sit navn på grund af dens store bredformatskærm.

Mobilsiden.dk kunne samtidig bekræfte, at LG er på vej med Prada II, som slet ikke ser dårlig ud. Imens arbejder Nokia videre med 5800 Tube, som ifølge de seneste rygter bliver præsenteret indenfor en måned.

Microsoft har endnu en gang givet liv til rygterne om en Zune-telefon. Under et Zune-pressemøde kom en Microsoft-repræsentant til, at bekræfte at en Zune-telefon virker interessant for selskabet.

Gratis eller ikke gratis musik?

Nokia præsenterede for et stykke tid siden deres musikservice Comes with Music, hvor køberen af en ny Nokia-mobil får et års fri adgang til gratis musik via tjenesten.

Nu går der til gengæld rygter om, at Comes with Music kan komme til, at koste ekstra. En britisk butik havde sat priser på to udgaver af Nokia N95 8GB - en med Comes with Music og en uden. Den med musiktjenesten stod til 1.000 kroner mere end den uden tjenesten Comes with Music. Så måske er det ikke helt gratis?

I mellemtiden arbejder Sony Ericsson eftersigende på en konkurrent til Comes with Music - som vil være gratis. Sony Ericsson har allerede PlayNow Arena, men producenten arbejder altså på, at få musikken gjort gratis for mobilkøbere.

Et helt andet musikrygte er, at Apple arbejder på en iTunes-version til Series60. Rygtet skulle være forholdsvis sikkert.

Koncepter eller telefoner?

Til sidst kommer Nokia og Motorola med hver deres koncepttelefon. Motorola Z12 er godt nok designet af en internetbruger, men den ser flot ud. Og ifølge designeren har den en 2,8" skærm med 16 millioner farver og fem-megapixels digitalkamera. Måske skulle Motorola tage designet til sig?

Nokias koncept er en BMW-designet videotelefon, som har et helt specielt "push to open"-design, som ser rigtig fedt ud. Det er bare ikke sikkert, at drømmen bliver ført ud i livet.

Følg med på Mobilsiden.dk næste uge, hvor vi som altid bringer de seneste nyheder, og rygter fra mobilmarkedet.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Daniel Jørgensen 12-09-2008 11:07:22

Den ligner at have hentet noget inspiration fra designet på HTC Touch Diamond? Eller er det bare mig.. :)

0 0

Om brug af cookies