Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ugens rygter: Sony Ericsson, HTC, Nokia m.m.

Ugens rygter: Sony Ericsson, HTC, Nokia m.m.

Ugens rygter har repræsentanter fra Sony Ericsson, HTC, Nokia, Motorola, LG og Google. Se dem her.

Endnu en uge i mobilverdenen har vist sig, at være fyldt med rygter. Mange af de store er repræsenteret, hvor Sony Ericssons planer for begyndelsen af 2009 - er afsløret. 

 - Sony Ericsson planlægger at præsentere otte nye modeller i begyndelsen af 2009. Det er mest Cybershot og Walkman-mobiler vi vil se, og ingen i den rigtig dyre ende.

 - HTC overvejer at slå Touch HD og Touch Pro sammen, hvilket vil give fuldt QWERTY-tastatur, bredformat touchscreen, GPS, trådløst netværk og fem megapixels kamera. Imponerende!

 - T-Mobile G1- salget er netop begyndt, og allerede er der Photoshop-billeder af en G2-idé. Disse er dog helt uofficielle, og skal mere ses som inspiration.

 - G1 skal dog ikke forblive den eneste Android-mobil på markedet. To mere er på vej.

 - Motorola er den ene, og de har også sat fuld skrue for Android. Den amerikanske producent arbejder med en "social Android-slider", der vil komme i andet kvartal 2009.

 - INQ er den anden producent, som arbejder med en kommende Android-mobil. Igen bliver social og networking nogle af hovedpunkterne.

 - LG vil ikke kun lege med Android. Ifølge rygter planlægger producenten, at komme med ti forskellige smartphones i 2009, hvor både Windows Mobile, Symbian, Android og Linux vil være repræsenteret.

 - Nokia E63 er et lidt mere konkret rygte, og der er netop dukket spion-billeder op. E63 har ifølge rygterne Turbo 3G, to-megapixels kamera og microSD-hukommelseskort.

 - Sony Ericsson Hikaru må samtidig være en af ugens toprygter. Der er allerede dukket et billede op, og Hikaru må siges at ligne en blanding af Xperia -og Walkman-serien. Den vil blandt andet byde på otte-megapixels kamera og 8 GB intern hukommelse.

Mange og også spændende rygter i mobilverdenen. Følg med igen næste uge, hvor Mobilsiden.dk som altid graver alle rygter og spekulationer frem.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies