Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ugens rygter: Sony Ericsson, Motorola, Asus m.m.

Ugens rygter: Sony Ericsson, Motorola, Asus m.m.

Ugens mest spændende rygte handler om Sony Ericsson, men også Motorola, Asus og Windows Mobile er repræsenteret.

Endnu en uge er ved at nå til ende, og rygtemarkedet har mest af alt handlet om Motorola og Android. Men der spekuleres også i Sony Ericsson, Asus, Samsung og hele smartphone-markedet.

 - Sony Ericsson Xperia X1 har lige modtaget halvdårlige resultater i Mobilsiden.dks produkttest, men det kunne godt se ud til, at Sony Ericsson allerede arbejder på et nyt Xperia-projekt. Der er nemlig dukket billeder op af en Xperia-model, som har et slide-out QWERTY-tastatur og meget andet spændende. Intet er dog bekræftet.

 - Asus arbejder fortsat på, at invadere smartphone-markedet, og nu forlyder det, at producenten vil komme med deres første smartphone i løbet af 2009.

 - Samsung har til gengæld fokus på mobilkameraer, og har eftersigende planer for to otte-megapixels kameramobiler i 2009, samt en med hele 12 megapixels.

 - Android har meget fokus i øjeblikket, og det har fået en "ekspert" til, at forudsige, at Windows Mobile vil forsvinde inden 2011. I stedet vil Apple have 85 procent af smartphone-markedet, mens 10 procent går til Android, og 5 procent til RIM fra Blackberry. Symbian vil altså også bukke under. Mobilsiden.dk tvivler...

 - Motorola har bestemt fokus på Android. Nu lyder det, at producenten vil offentliggøre dets Android-planer i løbet af næste uge.

 - En Motorola Android-telefon er måske lidt længere ude i fremtiden end forventet. Analytikere siger, at vi ikke skal forvente en før i slutningen af 2009; altså om ét år.

 - Motorola slapper dog ikke af. De har aflivet fire ud af syv platforme, som selskabet normalt bruger. Nu er fokus på Android, Windows Mobile og Motorolas egen platform til low-end telefoner.

Følg med næste uge, hvor Mobilsiden.dk, som altid, bringer alle de nyeste rygter og spekulationer fra mobilmarkedet.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies