Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ugens rygter: Sony Ericsson, Nokia, LG m.m.

Ugens rygter: Sony Ericsson, Nokia, LG m.m.

Rygtebørsen har været lidt afslappet denne uge, men der er stadig spekulationer fra Sony Ericsson, Nokia og LG.

Uge 40 blev ugen, hvor Nokia endelig præsenterede deres første touchscreen-mobil 5800 XpressMusic. Men udover det har rygtebørsen ikke kunne spå om særlig mange mobiltelefoner. Her er dog, hvad Mobilsiden.dk har opsnappet.

 - 5800 XpressMusic er langt fra Nokias sidste touchscreen-mobil. Det har sat gang i rygterne om, at Nokia vil genoplive Series80 og Communicator-serien - dog med betydelige ændringer.

 - Sony Ericsson har fokus på musikken, og det ser ud til, at producenten vil lave en G705 i Walkman-udgave. Denne går under kodenavnet Rika, og det forventes den præsenteres i oktober.

 - LG præsenterede for nyligt kameratelefonen KC780 med 8,1 megapixels og den billige touch-mobil KP500. Det er dog stadig uvidst om modellerne vil komme til Danmark, men Mobilsiden.dk graver videre efter svaret.

 - Toshiba arbejder i øvrigt på mobilbatterier, drevet af flydende brændstoffer. De har allerede en version på methanol, men ingen har fået lov til at prøve den.

 - T-Mobile G1, den første Android-telefon, bliver næppe et gigantisk hit. Vi har endnu ikke set Androids fulde potentialle, men alligevel forventes det, at der bliver solgt mellem halvanden og to millioner eksemplarer - inden årets udgang!

 - Til sidst har Wall Street Journal startet rygter om, at HP arbejder på en low-end smartphone, som vil blive lanceret i Europa i løbet af de næste par måneder. Dog er der ingen specifikationer.

Det var alt for denne uge, men mon ikke der kommer flere rygter næste uge. Følg med her på Mobilsiden.dk.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies