Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ugens rygter: Under én uge til MWC

Ugens rygter: Under én uge til MWC

MWC nærmer sig, og det betyder tiltagende rygter, som blandt andet handler om Nokia, HTC, Apple og en hel del Samsung.

- Samsung dominerer helt klar sidste uges rygter, og det første rygter handler om, at producenten vil præsentere en kameramobil med 12 megapixels til Mobile World Congress.

 - Samsung stopper dog ikke her. Hele deres MWC-præsentation er eftersigende blevet afsløret, og den tæller alligevel over 10 mobiltelefoner.

 - Samsung vil også have en smartphone med HD-touchscreen, og den kan meget vel komme til MWC.

 - Dell arbejder som bekendt også på en smartphone, men det vides endnu ikke, om den bliver med Android eller Windows Mobile. Nu hævder kilder, at Dells smartphone vil være en "iPhone-klon".

 - Garmin og Asus er gået sammen, og nu vil Nüvifone også hedde G60. Rygter fortæller til gengæld, at der vil komme op til 3-4 flere smartphones fra Garmin-Asus i 2009.

 - HTC er blevet inspireret af Toshibas smartphone med 1 GHz-processor, og den taiwanesiske producent vil nu også bruge Snapdragon-processoren fra Qualcomm, som indtil videre er verdens hurtigste.

 - LG og Samsung er i midlertidigt også helt vilde med Snapdragon, og det er et spørgsmål om tid, før de vil have den klar.

 - Windows Mobile 7 kommer måske først i produkter fra april måned 2010, mens 6.5 bliver præsenteret til MWC. Et nyt rygte fortæller deusden, at Microsoft vil ændre navnet til "Windows Phone".

 - Google har fået meget omtale for deres nye program Latitude, og nu kommer det også til iPhone.

 - HTC har fået bekræftet endnu en af deres smartphones, som blev afsløret, da alle deres 2009-planer blev lækket. Den hedder Cedar W, men der er ingen specifikationer endnu.

 - Nokia vil også hoppe på bølgen med applikationsbutikker, og deres udgave vil blive præsenteret til MWC.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies