Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ultimativ streaming-app er nu klar i Google Play Store

Ultimativ streaming-app er nu klar i Google Play Store

AllCast-app’en, som i en periode har været i beta, er nu for alvor klar til at streame indhold op til stuealteret.

Når vores indhold lige hurtigt skal vises frem til venner og familie, kan det ofte være en fordel, at få det op på stuealteret. Derudover skal det jo også gerne være trådløst. 

Det kan en ny app til Android platformen hjælpe med. App’en hedder AllCast, og har i en periode været i beta(testperiode). Den er nu offentligt tilgængelig i Google Play Store.

Alsidige kundskaber
App’en kan streame lokalt indhold, der i forvejen ligger på enheden, men også cloud-baseret indhold, som hentes via nettet. Det streamede indhold kan fluks sendes til både Apple TV, Roku afspillere, Xbox 360 og Xbox One. 

Der skulle endda også være åbnet op for, at nogle smart-tv fra både Samsung og Panasonic kan modtage streamet indhold fra app’en. 

Nogle gange kan 3. partsudviklere virkelig ramme plet på app-funktionalitet, der kan glæde mange kunder, og mon ikke AllCast går under den katagori. 

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Henrik 28-12-2013 15:27:19

Hvad jeg ønsker er at kunne streame spotify fra min android tablet til anlægget. Apple har haft muligheden med airplay i lang tid, men en tilsvarende mulighed findes utroligt nok ikke til android hvad jeg ved.

Så ultimativ, det er den da så langt fra, selv om håbet da blomstrede lidt, da jeg så overskriften.

0 0
René Buch 27-12-2013 22:01:23

Jeg ved ikke om det er mig der hænger fast i fortiden, men minder både chromecast og nu allcast ikke som noget vi har set utallige gange før, mange mange år tilbage??

Jeg tænker først og fremmest på Nokia N95 DLNA "play to" app, hvor lokalt samt netværksindhold kunne streames direkte til DLNA kombatibelt udstyr??

Den dag i dag, kan min gamle N95 streame direkte til mit Samsung smarttv, selv filer der ligger lokalt på min PC....

På min nuværende Lumia 920 hedder Nokias app sjovt nok stadigt "play to" og gør stadigt set samme som dengang i 2006, dog med højere hastighed og billede kvalitet, og med streaming fra skydrive.
Desuden har jeg en næsten 2 år gammel app som hedder one player, der kan streame alt netværksindhold rundt til alle DLNA kombatible enheder direkte fra mobilen. Jeg syntes det er fikst at jeg fra mobilen kan finde en videofil på min pc, og derfra bede den streame til min tablet eller smarttv.

1 0
lasse 26-12-2013 19:27:13

Virker fantastisk

Har en android tv stick koblet til fladskærmen

Med AllCast virker det super :D

0 0
Morten Jensen 26-12-2013 12:04:53

Men ak, ingen understøttelse for Chromecast endnu... Tag jer nu sammen Google, og åbn op for jeres Chromecast!
Glæder mig til at prøve denne app, hvis Google får åbnet for den med Chromecast.
Indtil da, er det ikke den ultimative streaming app...

1 0

Om brug af cookies