Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Undersøgelse: Så få iPhone-brugere vil have den næste iPhone

Undersøgelse: Så få iPhone-brugere vil have den næste iPhone

En rapport fra amerikanske Quartz viser, at godt 80 procent af iPhone-brugerne vil skippe den næste model, hvis designet ikke ændrer sig.

Vi får hele tiden nye informationer og rygter om den næste iPhone-lancering, og vi har hørt om både en bortskaffelse af mini-jackstikket, et større batteri, trådløs opladning og meget mere. Men det er dog et andet rygte, der har vakt størst opsigt.

Det lader nemlig til at alle spekulationerne og rygterne peger i den samme retning - få nye funktioner og ingen ændring i designet.

Læs også: Knivskarpe billeder af iPhone 7 og iPhone 7 Plus/Pro lækket

Denne nyhed er ikke noget, der ligefrem huer Apple-fansene, og i en undersøgelse foretaget af Quartz svarer godt 80 procent af de adspurgte iPhone-brugere, at de ikke ønsker at opgradere til den nye model, hvis den, som rygterne foreskriver det, ikke får et nyt design med sig.

Det lader nemlig mere og mere til, at iPhone 7, eller hvad den nu kommer til at hedde, vil gøre op med Apples to års cyklus med henholdsvis et nyt tal og et S. På den måde vil den nye iPhone komme til at ligne sin forgængere 6 og 6S.

I stedet er Apple spået til at gemme den helt store design- og indholdsmæssige opdatering til næste års iPhone-lancering ved dens 10 års jubilæum. Derfor er det forventet, at flere iPhone-brugere vil vente til næste år med at udskifte deres telefon, og det får altså betydning for dette års lancering.

Se mere her: Ny iPhone 6-variant i år: iPhone 7 kommer først næste år

Ifølge undersøgelsen er det altså kun omkring 10 procent, der vil have fingrene i den ny model i år, ligegyldigt hvilke ændringer den får, mens resten af de adspurgte ikke helt kan tage stilling til det.

Et klart overtal af de adspurgte vil skippe dette års model
Et klart overtal af de adspurgte vil skippe dette års model
Foto: Quartz.com

Tallene kommer frem i en tid, hvor iPhone-salget i første kvartal af 2016 for første gang gik tilbage, og det forventes at salgstallene vil falde endnu engang i næste opgørelse.

Det bliver derfor spændende at se, hvordan salget af iPhone 7 vil gå for Apple, og om det forventede tæt på identiske design og de relativt få nye features reelt vil skræmme folk fra at opgradere i denne omgang.

Læs også: iPhone 7 vises frem i to minutter lang video

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies