Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Undersøgelse: Vi læser vores mails fra mobilen

Undersøgelse: Vi læser vores mails fra mobilen

Ny dansk undersøgelse bekræfter, at mobilen erstatter computeren, når der skal læses mails i dagligdagen.

Efter smartphone-revolutionen har de fleste forbrugere måtte sande, at deres computer i stigende grad, må se sig overvundet af den nye post-pc tid med smartphones, ure og tablets. 

Mobilen stjæler din nattesøvn

Tidligere undersøgelser har vist, at vi tjecker de sociale medier på farten, men ny dansk undersøgelse viser nu også, at det er mobilen der bruges, når vi læser mails. Det skriver Dagens.dk.

Undersøgelsen er lavet af email marketing virksomheden MailPlatform, der har analyseret mere end 150.000.000 afsendte nyhedsbreve. De ser, at det er mobiler og tablets der vinder frem, og dermed en fald på traditionelle klienter til pc’en. 

Undersøgelsen viser desuden, at det er iOS og Android, der ikke overraskende er de dominerende spillere, der deler markedet nogenlunde lige. Dog regerer iPad på tablets-siden og står for 80% af læsningen. 

En anden tendens 
Undersøgelsen har desuden vist en anden tendens. Hvor nyhedsbreve førhen kun blev åbnet én gang, ser vi nu, at de typisk åbner det på mobilen, derefter på tablet’en, og måske endda på computeren. 

“For netbutikkerne og detailhandlen giver det nye muligheder for indsamling af viden, men stiller også nye krav til den mobile parathed af selve netbutikken. Det hjælper ikke meget, at vores skabeloner tilpasser sig, hvis modtagernes oplevelse videre mod et køb ikke er mobiltilpasset” siger Kim Østergaard, som er grundlægger bag MailPlatform. 

Kilde: Dagens.dk

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies