Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Undertippede iPad fylder 3 år

Undertippede iPad fylder 3 år

Idéen om iPad bed ikke på mange for 3 år siden. Men i dag er den en succes.

For tre år siden lagde Apple i bogstaveligste forstand internettet i hænderne på forbrugerne. Det skete med iPad der kom ud til de første forbrugere den 3. april 2010, skriver DR Nyheder.

I starten forudsagde analytikere at iPad ville floppe. Det var blot en forstørret iPad Touch, mente mange.

I dag er sandheden, at siden lanceringen i USA har iPad sat rekord i popularitet. Det er det hurtigst sælgende elektroniske device i historien. På de første 80 dage blev der solgt 3 millioner eksemplarer.

I slutningen af 2012 tog det kun Apple tre dage, at sælge 3 millioner enheder af iPad Mini og den nyeste (fjerde) generation af iPad. Samlet havde Apple i januar 2013 solgt over 120 millioner iPads.

Analysefirmaet IDC forventer, at der i år bliver solgt 190 millioner tablets, hvilket er en stadig på omkring 50 procent, hvis der sammenlignes med 2012.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Trentors 08-04-2013 16:14:19

Jeg er en af dem som stadig ikke forstår successen. iPad'en var bare en mobil med stor skærm. Jeg kan godt se ideen med en tablet men Apples model med at baserer den på noget så underpowered som en mobil er mig stadig en gåde.

Jeg syntes stort set alle de første tablets var deciderede forfærdelige at surfe på. Deres performance til at navigerere rundt på nettet var mildest talt alt for ringe. Så er der spil men touch og spil går IMO dårlig hånd i hånd. Det ender altid med andenrangs-spil.

Så er det video f.eks. Netflix. Ja her faktisk noget som ens tablet kan bruges seriøst til men ofte føler jeg den er tung at sidde med og ender ofte med at bruge min telefon når jeg ikke er ved mit tv.

Dog vil tablettet med kraftigere CPU'er efterhånden løse problemet med performancen men der er stadig noget vej. Apple valgte så at reducerer indholdet på nettet ved at dræbe flash og det er selvfølgelig også en måde at gøre det på men den er ikke just optimal.

0 0
Benjamin Jensen 09-04-2013 13:41:36

Det lyder ikke rigtig til du har haft en iPad Trentor ud fra de betragtninger. For de er skam rigelige kraftfulde - også mere end mobilerne.

Jeg havde det fuldstændig som Jesper Søgaard. Jeg fattede simpelthen ikke det koncept med en forstørret mobil. Men uha...hvor tog jeg fejl!

Jeg købte dog pga min skepsis først en iPad 3. Men siden er det blevet til en iPad 4 og en iPad mini. Så nu er der til konen, sønnen og mig selv :).

Jeg stoppede fuldstændig med at spille på min iPhone da jeg fik iPad. I dag sidder jeg også spiller Clash Of Clans, som er rigtig genialt spil - selvfølgelig kun til iOS.

0 0
Trentors 10-04-2013 10:50:08

Nu skrev jeg de første tablets. Det vil sige iPad 1 + 2. Og der er KÆMPE forskel på f.eks. ipad 1 og 3'eren. Indrømmer at der er sket meget siden da men web-performancen er ikke på niveau med en almindelig PC.

Det samme galdt i øvrigt de første Android tablets.

0 0
Benjamin Jensen 10-04-2013 15:16:58

Jeg ved ikke hvorfor du snakker om web performance, når du snakker 1 og 2, for jeg har da prøvet 2'eren, og den var da ganske god. Jeg vil endda mene, at den er betydeligt bedre end MS surface, for den er dælme ringe.

Jeg synes ikke web performance var ringe på min iPhone 4, og jeg mener da at iPad 1 var en smule hurtigere.

Jeg vil ikke sige, at der er kæmpe forskel på min Core i7 på 4.5 Ghz, og så en iPad 4. Efter safari opdateringen i iOS 6, så går det godt nok stærkt. Så stærkt, at selv Google Chrome på iOS ikke kan følge med længere.

0 0
Jesper Søgaard 08-04-2013 15:31:49

Jeg må indrømme at jeg var en af de personer som ikke forstod, hvad verden skulle bruge en iPad til. Det var forsøgt før med forskellige tavle PC'er og det var mildest talt forfærdeligt at bruge. Den skulle forsøge at udfylde et hul mellem telefon og pc som jeg ikke kunne se var nødvendigt.

Jeg har dog ejet flere iPads siden da og må sige at de bestemt har en plads - også i mit hjem. Senest så er det blevet til en Mini som jeg mener udfylder lige præcis det behov jeg har. Nyheder i sofaen, opskrifter, musik og nem at havde med på farten.

Jeg har forsøgt mig med andre produkter, da jeg egentlig ikke er Apple-typen. Der findes bare ikke et produkt endnu som kommer op på siden af iPad. Børn elsker jo iPad og grundet den intuitive måde at navigere på så kan de bruge den lang tid før de kan benytte en PC. Genialt!

Helt formidabelt move af Apple at turde satse på et produkt som ingen anede de havde brug for - og så samtidig få kæmpe succes!

Forhåbentlig er luften ikke gået helt ud af det halvspiste æble og at de har noget nyt i støbeskeen som jeg ikke anede jeg havde behov for :)

0 0

Om brug af cookies