Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Unge foreslår OL på mobilen

Unge foreslår OL på mobilen

De olympiske lege sælger ikke sig selv til nutidens unge, derfor bør IOC måske tilpasse sig nutidens teknologi. Kronprinsen er enig.

Når vinter-OL starter om mindre end en måned, så er det ikke de unge mennesker, som følger med.

Nye tal viser, at gennemsnitsalderen for OL-seere er steget de seneste 12 år, og den gennemsnitlige seer i dag er 40 år.

Danmarks Idræts-Forbund udskrev i efteråret en konkurrence, hvor gymnasieklasser rundt i landet kunne give deres kreative bud på, hvordan man skaber mere interesse for OL blandt den yngre målgruppe.

Mobilen blev vinderen

Vinderen blev 3. J. fra Ørestands Gymnasium, som foreslog at der blev benyttet, de medier og teknologier unge gør brug af. Det kunne blandt andet være, at man kan følge det på mobiltelefonen. Kronprins Frederik gav vinderne ret i dette. Ved overrækkelsen af førstepræmien, sagde kronprinsen i hans tale "IOC kan kun være i stand til at fastholde De Olympiske Leges succes, hvis vi lytter til omverdenen. De nye digitale platforme er vi unge jo om nogen storforbrugere af. Jeg er sikker på, at vi i fremtiden vil se OL folde sig ud som podcast og livestream på nettet", sagde Kronprinsen fra talerstolen på Ørestad Gymnasium.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies