Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Unge forventer gratis musik og video til mobilen

Unge forventer gratis musik og video til mobilen

Ifølge de unge bør indhold til mobilen ikke koste noget, siger en ny undersøgelse.

Unge mellem 16 og 35 år forventer, at indhold til mobilen - især musik og video - er gratis. Det er en af konklusionerne i en rapport, som analysefirmaet CCS Insight har lavet.

Flere end 1.000 unge briter har deltaget i undersøgelsen, der ligeledes viser, at sociale netværk har været med til at øge brugen af internet på mobilen. Således besøger en tredjedel af de unge regelmæssigt Facebook og Twitter fra mobiltelefonen.

CCS Insight oplyser ligeledes, at mænd bruger det mobile internet dobbelt så meget som kvinder.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Thomas 14-07-2009 14:00:30

Jeg forstår ikke den slags undersøgelser. Hvis de spurgte mig om noget skulle være gratis, så ville jeg da også svare ja. Det kræver jo, at man indgår i overvejelser om, hvor pengene til de gratis tiltag skal komme fra, og det ser man yderst sjældent i den slags undersøgelser. Selv hvis man gjorde, ville folk sandsynligvis finde pengene til tiltagene andre steder end i deres egen pengepung. TDC lancerer jo ikke PLAY for deres blå øjnes skyld, men fordi de vurderer at det kan betale sig i forhold til at holde på kunderne, eller kunne holde igen med prisnedsættelser etc.

Det kan godt være, at en tjeneste virker gratis, men hvis den medfører at minutpriserne stiger så meget, at min samlede mobilregning bliver eks. 50 kr. større, så er det jo ligegyldigt. Jeg forstår ikke, at der ikke skal mere til før man skriver noget som en nyhed.

0 0

Om brug af cookies