Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Unge multitasker med smartphonen - selv under sex

Unge multitasker med smartphonen - selv under sex

En ny undersøgelse viser, at unge multitasker med smartphonen – og den er med både i badet, biografen og når de har sex.

De fleste vil måske mene, at ”hyrdetimen” er hellig og helst skal være uforstyrret, men en ny undersøgelse viser at ungdommen kan multitaske og sagtens koncentrere sig om flere ting på en gang. Det skriver bt.dk.

Hver femte af de adspurgte personer, mellem 18 og 34 år har gang i deres smartphone, mens de dyrker sex. Det skriver den amerikanske avis Huffington Post. Og når man ser på voksne amerikanere generelt, så gælder det hver tiende. Undersøgelsen fortæller dog ikke noget om, hvad smartphonen bruges til i den situation.

Men undersøgelsen viser også, at smartphonen generelt er blevet fast inventar i hænderne på os. Den hives, ifølge undersøgelsen, frem af omkring 33 procent under en middagsdate, mens 35 procent ikke kan lade den ligge i lommen når de er i biografen, 12 procent har den med i bad og 19 procent bruger den mens de er i kirke.

Smartphonen tager mere og mere kontrol i vores liv og det er ikke kun positivt. I undersøgelsen har 12 procent faktisk svaret, at de har følt deres smartphone var i vejen for deres parforhold.

Med i undersøgelsen deltog mere end 1.100 amerikanere over 18 år.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

MLT 27-07-2013 12:02:03

Hvordan tager man lige sin smartphone med i bad? Det bliver da en dyr engangsfornøjelse (den går da i multi-smadder og vandskade?!?!)

0 0
Tobias Nordahl 28-07-2013 11:39:04

For der findes jo slet ingen smartphones, som er vandtætte... Sony har aldrig haft en finger med inde i dette marked jo ;-)

Samtidig kender jeg da få der blot smider deres smartphone i en frysepose - Men det er så også lidt desperate typer...

0 0

Om brug af cookies