Unge multitasker med smartphonen – selv under sex

En ny undersøgelse viser, at unge multitasker med smartphonen – og den er med både i badet, biografen og når de har sex.

Unge multitasker med smartphonen – selv under sex

De fleste vil måske mene, at ”hyrdetimen” er hellig og helst skal være uforstyrret, men en ny undersøgelse viser at ungdommen kan multitaske og sagtens koncentrere sig om flere ting på en gang. Det skriver bt.dk.

Hver femte af de adspurgte personer, mellem 18 og 34 år har gang i deres smartphone, mens de dyrker sex. Det skriver den amerikanske avis Huffington Post. Og når man ser på voksne amerikanere generelt, så gælder det hver tiende. Undersøgelsen fortæller dog ikke noget om, hvad smartphonen bruges til i den situation.

Men undersøgelsen viser også, at smartphonen generelt er blevet fast inventar i hænderne på os. Den hives, ifølge undersøgelsen, frem af omkring 33 procent under en middagsdate, mens 35 procent ikke kan lade den ligge i lommen når de er i biografen, 12 procent har den med i bad og 19 procent bruger den mens de er i kirke.

Smartphonen tager mere og mere kontrol i vores liv og det er ikke kun positivt. I undersøgelsen har 12 procent faktisk svaret, at de har følt deres smartphone var i vejen for deres parforhold.

Med i undersøgelsen deltog mere end 1.100 amerikanere over 18 år.

Seneste nyt om emnet

Siden redaktionen kørte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden fulgte op på historien. 17/7/2013 kørte vi fortællingen om Smartphonen bruges mest i hjemmet – Artiklen kan du læse her her. Vi følger op på temaet. Læs de seneste nyheder her.