Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Unge vælger smartphone fremfor sex og vielsesringe

Unge vælger smartphone fremfor sex og vielsesringe

Ny undersøgelse konkluderer: Unge mellem 18 og 30 vil hellere aflevere nøgler, vielsesringe eller klare sig uden sex og fjernsyn, før de giver slip på mobilen.

Getty Images.
Getty Images.

At være online er blevet uundværligt. Ifølge Cisco CWT’s seneste rapport er internettet og smartphonen så uundværlige at især unge mellem 18 og 30 år vil gå meget langt før de giver slip på mobilen.

De adspurgte kunne i undersøgelsen vælge mellem to onder, at leve en måned uden internet og smartphone eller en stribe ulemper, såsom en måned uden sex, fjernsyn, lugtesans eller smagssans.

Således svarede halvdelen af de adspurgte unge, at de hellere vil leve en måned uden sex fremfor at aflevere telefonens internetadgang. Står valget mellem TV’et og smartphonen er mobilen mest populær, hvor 76% vælger at leve uden TV.

I et andet set spørgsmål spurgte Cisco til hvad de 18-30 årige helst vil beholde i tilfælde af røveri. Her viser det sig at næst efter pengepungen er smartphonen den mest værdifulde genstand. Mobilen prioriteres derfor højere end husnøgler (15%), vielsesringe (14%), favoritsmykker (4%) og tablets (3%).

Datasikkerhed vægtes lavt

Undersøgelsen fremhæver også, at flere af de adspurgte vægter mobilen og internettet højere end deres datasikkerhed. Carsten Videcrantz, salgsdirektør hos Cisco Danmark påpeger:

For mange er smartphonen den vigtigste adgang til omverdenen. Som eksempel er hver anden 18-30 årig, villig til at give deres teleudbyder uhindret adgang til alle data på deres smartphone, hvis de kunne få hvilken som helst model og ubegrænset mobildata”

Hele 45% af de adspurgte er villige til dele alle informationer på deres smartphone for til gengæld frit kunne vælge hvilken som helst mobil og få ubegrænset dataforbrug.

Skal informationerne deles med regeringen, er kun 30% villige til at dele, mens kun 29% vil lade deres arbejdsgiver få fri adgang til mobilen.

Undersøgelsen er udarbejdet af Cisco Connected World Technology Report og er baseret på vidensarbejdere mellem 18-30 år, 31-50 år samt HR-professionelle på tværs af 15 lande.

Du kan læse hele undersøgelsen her.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Shawn 06-11-2014 08:15:28

By the Way Mobilsiden.i drager en forkert konklusion af undersøgelsen. De unge vælger ikke sex eller nogle af de ting fra ;)

4 1
Shawn 06-11-2014 08:02:11

Uintelligente spørgsmål får uintelligente svar.

1 0

Om brug af cookies