Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Unges ventetid fordrives med musik og sms

Unges ventetid fordrives med musik og sms

De unge hører musik og skriver sms’er, når toget, vennerne eller maden lader vente på sig. De ældre medborgere vil have ikke-elektronisk underholdning.

Musik og sms er den foretrukne underholdning, når de unge skandinaver skal fordrive ventetiden. Det viser en undersøgelse, som analyseinstituttet Norstat har foretaget for Sony Ericsson.

70 procent af de unge mellem 16 og 30 år ynder således at lytte til musik, mens de kører i tog eller skal fordrive anden ventetid. 63 procent oplyser, at de skriver sms-beskeder, og cirka halvdelen læser aviser eller blade.

Det er til gengæld kun hver tredje mellem 30 og 49 år, der hører musik, når de venter. Her er det læsestoffet, der er den foretrukne underholdning med 59 procent. Halvdelen skriver gerne sms'er.

Læsestof fortrænger mobilen hos de ældste

I gruppen, der tæller personer mellem 50 og 69 år, er det ligeledes aviser og blade, der er mest populært. Syv ud af ti foretrækker således læsestof.

Hverken sms-beskeder, musikafspiller eller telefonopkald er interessant for den ældste gruppe. Knap hver tredje lytter dog til radioen.

Gennemsnitsdanskeren bruger hver uge over 2 timer på en eller anden form for venten. Det spænder lige fra venteværelser, butikskøer og offentlig transport til familie og kollegaer, der lader vente på sig.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies