Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Unikt samarbejde: Google Talk på CBB Mobiler

Unikt samarbejde: Google Talk på CBB Mobiler

Google Talk - chat med vennerne fra Mobilbrugere fra GMail på mobiltelefonen. CBB samarbejder nu med Google.

Google Talk - chat med vennerne fra Mobilbrugere fra GMail på mobiltelefonen. CBB samarbejder nu med Google.
Google Talk - chat med vennerne fra Mobilbrugere fra GMail på mobiltelefonen. CBB samarbejder nu med Google.

Mobilbrugere hos CBB Mobil kan nu chatte med vennerne fra GMail på tværs af mobil- og internettet. CBB har indgået et spændende samarbede med Google og introducerer nu Google Talk til deres kunder.

CBB har tidligere haft chatmulighed via MSN. Men sidste forår måtte CBB Mobils direktør fjerne PC integrationen mellem MSN og mobiltelefonen. Det skete efter krav fra Microsoft. Nu hedder samarbejdspartneren Google og den mobile udgave af Google Talk bliver CBB det første mobilselskab i Danmark der kan tilbyde.

- Jeg er utroligt stolt over at kunne tilbyde vores kunder denne integrerede tjeneste. Jeg var virkelig skuffet, da vi sidste år måtte nedlægge vores Mobil Messenger. Derfor er det med betragtelig stolthed, at CBB Mobil nu har valgt at fokusere på Google frem for at underligge os Microsofts komplet uforståelige krav, siger Teddy Søgaard Pedersen i en meddelelse.

Hos Google er man også glad for det ny samarbejde.

- Som forretningsansvarlig i Danmark er jeg stor tilhænger af åbne interfaces og standarder samt at budskabet om det univers af tjenester, vi tilbyder. I den forbindelse ser jeg det som meget positivt, at CBB Mobil nu tilbyder adgang til Google Talktil alle deres mobilbrugere,” siger Peter Friis, landechef for Googlei Danmark.

Gratis i seks måneder

For at bruge Google Talk kræver det du er kunde hos CBB Mobil. Er du det, kan du downloade et lille stykke software til mobilen. Softwaren er gratis. Det samme er brugen af tjenesten på mobilen de første seks måneder.

CBB Mobil håber på et senere tidspunkt igen at kunne tilbyde MSN på mobilen

Mere information om Google Talk hos CBB Mobil: Klik her...

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies