UnoTel fortsætter priskrigen

Ti øre i minuttet til dem, der samler mobiltelefoni, bredbånd og IP-telefoni. Med produktet "Familie" fortsætter UnoTel priskrigen på mobilmarkedet.

UnoTel fortsætter priskrigen

Der er gang i priskrigen på det danske mobilmarked, og selskabet UnoTel har følt sig presset til, at sænke priserne.

 – "Konkurrencen på mobilmarkedet er intensiveret meget det seneste halve år, og vi har derfor været nødt til at tænke nyt, for at kunne tilbyde vores kunder de lavest mulige priser, uden at gå på kompromis med service, stabilitet og kvalitet", lyder det fra Lars Aagaard, direktør i UnoTel A/S.

Det har resulteret i konceptet "Familie", som samler mobiltelefoni, bredbånd og IP-telefoni. Kunderne vil få opkald til ti øre i minuttet – uden opkaldsafgift, og samtidig vil fastnettelefonen bliver afmeldt, og i stedet vil man bruge IP-telefoni.

UnoTel planlægger endda, at udvide konceptet i fremtiden, og kan måske tilbyde endnu billigere priser.

 – "Desto flere produkter vi kan få vores kunder til at samle hos os, desto lavere priser kan vi tilbyde til gengæld", afslutter Lars Aagaard.

Efterfølgende nyt om temaet

Temaet døde ikke med det første redaktionelle stik. mobilsiden fulgte op på sagen. 21/1/2008 gik redaktionen videre og publicerede artiklen; Mobilmarkedet bliver endnu mere uigennemskueligt – Artiklen kan læses her. Se de seneste nyheder om emnet her.