Up-to-date iPhone for under 3.000 kroner

iPhone 3GS koster under 3.000 kroner, og den bliver endda understøttet af iOS 6, der kommer til efteråret.

Up-to-date iPhone for under 3.000 kroner

Apple har givet en forsmag på, hvad vi kan forvente af det kommende iOS 6.0, som kommer til efteråret.

iOS 6.0 vil virke helt tilbage på iPhone 3GS, en telefon der så dagens lys i 2009. Dog fungerer alle funktioner ikke, såsom Siri eksempelvis.

 – Læs nærmere her hvilke funktioner du går glip af

Det er utroligt, at en model der kom på markedet for tre år siden  stadigvæk supporteres af producenten, med helt ny software.

– Læs hvad vi skrev om iPhone 3GS tilbage i 2009

Sammenligner du med Android-platformen ville det for eksempel svare til, at HTC opdaterede HTC Hero til den nyeste Android-version.

Et pristjek viser, at du kan få en iPhone 3GS, til lige under 3.000 kroner uden abonnement, og stadigvæk være up-to-date på software og funktioner.

Mobilsiden.dk har fundet et par forhandlere på Mobilpriser.dk, som netop nu har iPhone 3GS, og måske det endda kan forventes, at prisen dykker yderligere, hvis/når der præsenteres en ny iPhone.

Læs også:
 – Apple glemmer ikke de gamle iPhones

Sidste opdatering af historien

Sagen er ikke slut. Vi har fulgt op på tematikken. mobilsiden har holdt fast i temaet. 11/6/2012 havde redaktionen fokus på sagen; iOS 6 – alt om den nye software til iPhone, iPad og iPod – Næste artikel om temaet finder du her. Redaktionen dækker emnet fortløbende. Se seneste nyt her.