Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Update på aktuelle rygter

Update på aktuelle rygter

Ugen fortsætter med at blive domineret af rygter; G2 med Android fra HTC, Palm Pre med GSM, ny Sony Ericsson Walkman-mobil og Windows Mobile 6.5-smartphone.

Palm pre
Palm pre

Der er uden tvivl gang i rygtemarkedet for tiden, og med et overstået CES og et opkommende Mobile World Congress, vil der nok også være en del der holder vand. Men nu går rygterne om HTC, Palm, Sony Ericsson og Windows Mobile 6.5.

Windows Mobile 6.5 ser ud til at blive præsenteret til Mobile World Congress, men det seneste rygte handler om, at styresystemet slet ikke vil være så godt. Nu forlyder det bare også, at den første Windows Mobile 6.5-smartphone allerede er klar, og vil komme på markedet i trejde kvartal.

Hos Palm handler rygtet om den nye smartphone Pre, som desværre for Europa kun er beregnet til det amerikanske marked. Palm er dog blevet afsløret i, at gøre klar til en præsentation til Mobile World Congress, og det forventes at det er en GSM-version af Pre.

HTC's angivelige produktportefølje for 2009 er blevet afsløret, og i det var der Sapphire. Nu lyder det fra rygtemarkedet at Sapphire bliver efterfølgeren til G1, og altså den næste Android-smartphone fra HTC. Den skulle også blive præsenteret til Mobile World Congress.

Til sidst er det Sony Ericsson, som gang på gang får afsløret en mobil et stykke tid før den officielle præsentation. Denne gang er det W395, som der er dukket billeder op af. Den skal have to-megapixels kamera, skærm med 176x220 pixels, Bluetooth, hukommelseskort og 3,5mm jackstik.

W395 vil eftersigende blive offentliggjort i februar eller marts.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies