Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Update: Telebutikker på Firmatjek.dk

Update: Telebutikker på Firmatjek.dk

Seneste opdatering af Firmatjek.dk viser, at otte telebutikker aktuelt ikke efterlever, myndighedernes afgørelser i klagesager.

Seneste opdatering af Forbrugerstyrelsens gabestok Firmatjek.dk viser, at mobilbranchen stadig er repræsenteret ved typisk en række mindre forretninger.

Telekæden og Telia de er eneste store mobilkæder på listen med problemer i henholdsvis Nørreport København og Vejle.

Telekædens hovedkontor oplyser, at sagen med forretningen på Nørreport skulle være løst, og at samarbejdet med forretningen forlængst er ophørt. De fortæller endvidere, at de aktuelt har en retsag på vej mod Nørreport-forhandleren, som menes, at bruge kædens navn uretsmæssigt. Derfor fremgår navnet "Telekæden" stadig af listen.

Telia løser problem i Vejle
På Firmatjek.dk står også Telekæden Vejle A/S, som nu er ejet af Telia. Selvom klagesagen startede før Telia overtog forretningen, erkender de nu overfor Mobilsiden.dk, at de har et problem.

 - "Den sag burde være løst tidligere, og nu får vi den løst hurtigst muligt", siger kommunikationschef Felicia Jackson, der lover forretningen ved næste opdatering af Firmatjek.dk, ikke længere er i forbrugermyndighedernes søgelys.

 - "Vores holdning er, at vi altid efterlever afgørelser fra myndighederne. Denne sag skulle slet ikke, være kørt så langt", slutter hun. Noget TDC, Sonofon og 3 tidligere også har meldt ud.

Mobilforretninger på Firmatjek.dk

Her er listen over dem fra telebranchen, der pr. 19. november 2008 var på Firmatjek.dk. Klik på firmanavnet for, at læse mere om den enkelte sag.

- GoBlue / Ollycom ApS, Holstebro
- Kal Data & Mobil ApS, København S
- Mobilboxen / MobilUnlock.dk
- Quick Mobile ApS
- Telecenter Vejle I/S, Vejle
- Telekæden Nørreport, København NV
- Telekæden Vejle A/S, Vejle
Salgsbutikken.dk, Roskilde  

Info: Listen kan have ændret sig efter afslutningen af denne artikel. Derfor bør du selv tjekke den dagsaktuelle liste på Firmatjek.dk

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies