Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Update: Vi samler trådene om Google gPhone

Update: Vi samler trådene om Google gPhone

Der er uendeligt mange rygter om Google's kommende mobiltelefon. Linux, HTC, Texas Instruments og Qualcomm er alle indblandet.

Nu er det helt sikkert! Det mener den pålidelige internetavis DigiTimes i hvert fald. Google vil komme med en mobiltelefon - den omdiskuterede gPhone. Men hvad vil den kunne?

Først og fremmest er der spekulationer om styringssystemet. Det er næsten sikkert, at Google hverken vil bruge Microsoft eller Symbian. Derfor mener kilder, at telefonen vil bruge et Linux-baseret styresystem med Googles helt egen brugeroverflade.

Så er der kampen mellem 3G og EDGE. Konflikten skulle ligge i, at Google gerne vil have 3G, men at det vil forsinke telefonen helt frem til 2008. Ifølge DigiTimes vil Qualcomm stå for leverancen af 3G. Men hvis valget alligevel falder på EDGE, bliver det Texas Instruments.

Til slut er der valget af producent. Her er valget ifølge diverse andre kilder faldet på HTC. Grunden er den store erfaring inden for lignende aftaler, og at HTC eftersigende har kontakter til flere store teleselskaber.

Det kan så sætte gang i spekulationerne om, hvor vidt Google allerede har valgt hvilke teleselskaber gPhone skal lanceres hos. Lad os håbe det ikke udmynter sig i endnu en iPhone-historie, hvor Skandinavien vil stå sidst på listen over lande med gPhone.

Vi venter i spænding.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Filip 05-11-2012 21:44:59

Jeg glæder mig til at se den!

0 0

Om brug af cookies