Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ups, massivt læk af LG G4 billeder af LG Korea

Ups, massivt læk af LG G4 billeder af LG Korea

LG G4 annonceres officielt i slutningen af denne måned, men man har nu fundet en lang række billeder på en skjult produktside.

LG har skemalagt annonceringen af deres kommende topmodel LG G4 til den 28 april, men den gamle kending Evleaks (Evan Blass) tweetede et link som angiveligt var en skjult produktside som havde et hav af billeder af G4. Der var en del tekst som relaterede til den ældre G3 model - formentlig som placeholder tekst - men der var da en del interessante informationer og billeder, det skal desuden siges at hjemmesiden nu er lukket,

Bagsiden på G4 kan antage en række farver og kameraet (f/1.8) bliver hjulpet af en infrarød præcisionssensor, billedstabilisator og en manuel tilstand. Andre detaljer som har været oppe og vende før er nu blevet bekræftet, 5,5 tommer Quad HD skærm, batteri på 3.000 mAh som kan tages ud samt mulighed for mircoSD kort.

Spørgsmålet er om det nu også er helt tilfældigt med dette læk, eller om LG blot ønsker at få folk til at vente lidt med at købe en Samsung Galaxy S6, uanset hvad tager vi imod billederne med kyshånd.

Kilde: Engadget


Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies