USA: Mange iPhone-købere kommer fra Android

En ny undersøgelse viser, hvilke amerikanere der køber iPhones, hvilke de køber – og hvilken telefon de skifter fra.

USA: Mange iPhone-købere kommer fra Android

En ny undersøgelse foretaget af Consumer Intelligence Research Partners, af det amerikanske salg af iPhones i april måned viser, at 73 procent tager den nyeste model, iPhone 4S, og 38 procent af de der køber Apples smartphone, skifter fra Android eller BlackBerry. Det skriver tech.fortune.cnn.com.

Det betyder skiftet til iPhone fra Android og BlackBerry-telefoner er steget siden den foregående undersøgelse, som blev foretaget i februar måned. Her var det 29 procent, som skiftede deres Android eller BlackBerry ud med en iPhone.

Antallet af brugere, som skifter til iPhones, er ligeledes blevet højere end det var efter lanceringen af iPhone 4S i efteråret. Dengang var det 36 procent af køberne, som kom fra en anden platform.

Helt præcis i april måned var 23 procent af de solgte iPhones, til en der skiftede fra Android, hvilket var en stigning på 5 procent siden februar, hvor det kun var 18 procent der skiftede fra Android til iPhone.

Blandt de der køber iPhone 4S, vælger halvdelen modellen med 16 GB hukommelse, 34 procent vælger 32 GB og kun 16 procent vælger den store 64 GB model.

iPhone 3G repræsenterer kun 5 procent af salget.

Læs også:
iPhone ER danskernes smartphone

Redaktionen har mere til sagen

Siden denne artikel udkom er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fortsatte fortællingen. 7/6/2012 kom der nyt i sagen med et indlæg med tematikken iPhone 5 fanget på video – dog uden indmadKlik her og læs artiklen.. Se også seneste nyt om emnet her.