Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   USA: Sony står bag film på mobilen

USA: Sony står bag film på mobilen

Tjensten Pix med filmklassikkere som Karate Kid på vej til mobilbrugerne i USA.

Sony Ericsson indfrier nu et ønske til de mobilbrugere, der gerne vil se film på mobilen. Selskabet har lavet en aftale med AT&T og Mediaflo USA, der skal give AT&Ts kunder muligheden for at se film på mobilen.

Allerede i maj måned skal filmkanalen være klar til brugerne og vil blandt andet indeholde filmklassikere som Ghostbusters, Karate Kid og Memento.

Indtil nu har meget af mobilindholdet bestået af små smagsprøver fra film, der så skal få brugerne hen til andre platforme. Sony Pictures Television ser derfor på dette som et skridt videre inden for indhold til mobilen.

Direktør for mobil underholdning i Sony Pictures Television, Eric Berger siger til Reuters, at Pix kontinuerligt skal sende film, og brugerne skal kunne "komme og gå" som de har lyst til. Sony hævder, at de ikke er interesseret i, at få folk til at sidde i timevis, for at kigge på en lille mobilskærm.
 
 - "Vi ved folk bruger mobilen, når de er på farten. Servicen er ikke for dem, der skal se filmen for første gang. Det skal være muligt, at kunne følge med, selv om man ikke ser filmen fra begyndelsen", fortæller Berger.

Hvad brugerne skal betale for at få tilgang for denne service, er ikke oplyst, ligesom det heller ikke er oplyst, om Sony har planer om en europæisk version af Pix.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies