Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Usikkerhed om Nexus 10 salgstart i Danmark

Usikkerhed om Nexus 10 salgstart i Danmark

Googles 10-tommer tablet sælges allerede nu i flere lande. Men de danske planer, vil Google fortsat ikke ud med.

Hvis du går og drømmer om Googles Nexus 10 tablet, så kommer du til at drømme videre.

Selvom denne Android-tablet er lanceret i lande, som blandt andet USA, England, Tyskland og Frankrig, er en dansk salgsstart fortsat et åbent spørgsmål.

- ”Jeg kan desværre ikke give detaljer om lanceringen af Nexus 10, ” lyder svaret til Mobilsiden.dk fra Googles danske talsperson Christine Sørensen.

På det direkte spørgsmål, om Nexus 10 overhovedet kommer til Danmark, er svaret: ”Ingen kommentarer”.

- Google lancerer Nexus 10

Generelt er det ofte vanskeligt for medierne, at få kommentarer til konkrete sager fra amerikanske selskaber, som Google og Apple.

Men vi erfarer fra troværdige kilder, at Samsung der står bag hardwaren til Nexus 10, ikke har noget med selve den eventuelle nordiske lancering at gøre. ”Det er Google der kører det, ” fortæller en af kilderne til Mobilsiden.dk.

Resultatet er derfor, at hverken Google eller Samsung, har kommentarer eller oplysninger at bidrage med. Derfor ved vi reelt heller ikke, om Nexus 10 vil blive sendt ud i vores markedsområde.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Christian 29-11-2012 19:13:07

Det er jo den samme historie hver gang med det Danske marked, vi er længere nede i fødekæden. De sidste fem nexus enheder jeg har købt til familien har jeg købt på ebay.co.uk. Ingen problemer og alle leveret på under en uge til min dør (bare husk at vælge en "top-rated seller").

Den er til salg nu til lidt over £500 inkl. fragt (32gb)

Hurra for internet handel :) surt for de Danske forhandlere...

/C

0 0

Om brug af cookies