Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Usikkerhed om Sense-brugerflade til HTC Magic

Usikkerhed om Sense-brugerflade til HTC Magic

Det er langt fra sikkert, at HTC Magic får adgang til Heros flotte brugerflade Sense.

Flere netmedier har de seneste dage skrevet, at brugere af HTC Magic mod betaling vil få mulighed for at opgradere brugerfladen til Sense.

Årsagen til skriverierne er angiveligt følgende citat fra HTC-topchefen Peter Chou: "HTC Sense will be available on some other existing devices". Dette har fået rygterne i gang, da HTC i den serie udover Hero, som allerede har Sense, kun har modellerne Dream (T-Mobile G1) og Magic.

"Sense" er navnet på den grafiske brugerflade som HTC sammen med produktet Hero har introduceret. HTC Sense svarer til TouchFlo på Windows Mobile enhederne.

Intet bekræftet

Selvom nogle medier skriver, at oplysningerne er bekræftet af HTC, har dette ikke været muligt for Mobilsiden.dk at verificere.

 - "Vi kommenterer ikke på rygter - men vil selvsagt meddele yderligere, såfremt det skulle blive aktuelt", lyder det fra Peter Frølund, salgs- og marketingsdirektør for HTC i Norden, til Mobilsiden.dk

HTC Magic-kunderne må altså indtil videre væbne sig med tålmodighed.

Både en god og dårlig idé

Selvom det lyder enkelt at skifte brugerflade på Magic, kan der være mange strategiske overvejelser hos producenten, som gør, at det enten vil ske eller ikke ske.

På den ene side kan en Sense-opgradering måske booste Magic-salget i en periode, men på den anden side, får mobilsælgerne sværere ved at argumentere for, at kunden skal købe en Hero.

Til den brede målgruppe fremstår den nuværende Magic som et smidigt, let produkt, med mange muligheder. Omvendt udstråler Hero fest, farver og kompleksitet.

Med Sense på Magic, vil den pludselig få et mere komplekst udtryk - hvilket måske kan skræmme nogle af de mobilkøbere væk, som ikke lige er vildt tekniske.

Argumenterne svinger begge veje, men Mobilsiden.dk følger naturligvis sagen.

Læs også:
Hero og Magic vil tale dansk


HTC Magic - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Chris Bastrup 18-08-2009 22:40:35

Kære HTC Kunde,

Tak fordi du har kontaktet vores supportcenter. Det er vigtigt for os at give dig den bedste service, samt besvare alle dine spørgsmål.


Du skrev for nyligt til os omkring en forespørgsel.

HTC Sense er kun til HTC Hero, så denne feature vil ikke komme til HTC magic, dog vil HTC magic modtage andre opdateringer i fremtiden.

Hvis de tidligere trin ikke løser dit problem vil vi anbefale dig til at besøge vores supportafdeling på vores hjemmeside. Gå venligst til: http://www.htc.com/www/support.aspx

Eller du kan gå til : http://www.htc.com/select_country.htm vælge dit land og klikke på supportfanen.

Du kan også ringe til vores kundecenter på: 32714448 hvis du har flere spørgsmål.
Endnu engang tak for din fortsatte støtte


Med Venlig Hilsen
Europas kundesupport team
HTC Corp. Global Service Division

0 0
Mobilsiden.dk 18-08-2009 21:25:17

Hej Bo. Jeg kan ikke i den linkede pressemed se, at der står, at HTC Magic får adgang til Sense. Det står i hvert fald ikke direkte.

Vi skal dog huske på, at tingene i mobilbranchen ofte kan ændre sig hurtigt. Den ene dag kan man sige "nej" og den anden "ja".

Personligt vil jeg blive overrasket hvis HTC Magic får Sense i vores markedsområde. Men det forhindrer jo ikke HTC at lave lokale aftaler med teleselskaber i Taiwan.

Derimod ved vi med sikkerhed, at der er en dansk oversættelse på vej - til både Magic og Hero.

0 0
Bo Westerby 19-08-2009 08:49:16

Der står som det første i artiklen: "The spec gap between the Magic and the Hero is mighty small".

Det indikerer da lidt hvad det handler om :)

0 0
Henrik Lund Frandsen 18-08-2009 09:48:25

En kort kommentar til forskellene. Udover en lettere hardwaremæssig opgradering (3.5 mm jackstick, 5 MP kamera, coating på skærm), så er den alt overskyggende forskel brugerfladen (Sense).

Kæmpefordelen ved Hero er (mener jeg) - dansk "phone keypad" (ligesom på almindelige mobiltelefoner). Desuden er det ret lækkert med Widgets og at man kan synkronisere sine kontakter med Facebook (samt Flickr, Twitter, osv.). Farver og det resterende brugerinterface er underordnet (imo).

Anbefaling: brug de ekstra 100 kr sedler og få en Hero.

0 0

Om brug af cookies