Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Usmart klippekort til mobilt bredbånd

Usmart klippekort til mobilt bredbånd

Et nyt klippekort til mobilt bredbånd fra CBB Mobil kræver nærlæsning af betingelserne, før kunderne kan få det optimale udbytte.

Kunder uden det store daglige behov for mobilt bredbånd, kan med et nyt klippekort hos CBB Mobil, "klippe en dag" når internet-behovet pludselig opstår.

Normalprisen er 180 kroner for 10 klip - altså 18 kroner pr. dag. Bruges klippekortet ikke en hel måned, trækker CBB automatisk et klip fra kortet. Går man på nettet jævnligt, kan kortet dog gælde, så lang tid som der er klip tilbage, oplyser CBB Mobil.

Hvis man vil have mest muligt ud af abonnement, bør man læse det med småt, ellers kan man risikere, at få meget få timer for pengene.

Dagen følger klokken

Inden et klip aktiveres skal man være meget opmærksom på, at CBB følger døgnet fra kl. 00.00.00 - 23.59.59.

Det betyder, at der ikke tælles 24 timer fra klippet aktiveres. Går du f.eks. på nettet klokken 22.30 vil et klip kun vare i halvanden time. Efter klokken 24 trækkes så et nyt klip.

-"Det har desværre ikke været muligt, at få systemet til at tælle 24 timer fra der klippes. Derfor er vi nød til at følge døgnet. Vi vil se på en ændring hvis behovet opstår", siger CBB Mobils direktør Lars Asger Petersen til Mobilsiden.dk

CBB Mobil Bredbånd klippekort åbnes den 24. marts 2010.

Læs også:
 - Test: Find mobilt bredbånd billigst

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies