Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Vær med til at kåre det mest vanedannende Android spil i 2013.

Vær med til at kåre det mest vanedannende Android spil i 2013.

Hvilket spil gjorde dit mest afhængig i år? Afgiv din stemme her.

Hos Google er det store kåre-dag og årets bedste spil og applikationer på Play Store skal findes. Første kategori er for årets mest vanedanende spil. Og de nominerede er:

 

Angry Birds Star Wars II
Opfølgeren lever op til den originale succes fra sidste år. Flere sure fugle er i kasteskyts-humør. Mikrotransaktioner og Jar Jar Binks trækker dog som altid nedad.

Candy Crush Saga
Med hundredvis af levels, sukkersød grafik og lydside er Candy Crush uhyre vanedannede. Man spørger sig selv hvorvidt spillet egentlig ikke er enarmet tyveknægt i forklædning.

Clash of Clans
Succesen fra iOS nåede langt om længe til Android for 2 måneder siden. Multiplayer spil med velafbalanceret strategiske og action elementer gør Clash of Clans til et frisk pust i Android verdenen. 

Deer Hunter 2014
Man kan synes hvad man vil om jagt, men Deer Hunter giver en realistisk jagtoplevelse. Det kræver omtanke og planlægning at få ram på det virtuelle vildt. Samtidig er våbenarsenalet varieret og kan opgraderes. Frarådes til Bambi-fans.

Dots: A Game about Connecting
Er man til minimalistisk fire på stribe er Dots et besøg værd. Interfacet og lydsiden er simpel men elegant og man får sat de grå hjerneceller i puslespils gear. In app tilkøb er til gengæld nødvendige hvis man vil nå til tops i ranglisterne. 

Knights & Dragons
Utvivlsomt et af de bedste rollespil på Play Store. Episke missioner, flot grafik og en vellykket multiplayer-del gør Knights & Dragons til en ny klassiker indenfor fantasy-genren.

Megapolis
Har man en forkærlighed for 90’er simulator-spil er Megapolis et besøg værd. Her kan man som almægtig leder grundlægge sin egen by, og med de rette greb, se den udvikle sig til dirrende metropol.

Star wars: Tiny Death Star
Charmerende 8-bit grafik og Star Wars er, måske overraskende, et vellykket match. Her kan man leve i ’The Force’s mørke side og bygge den største mini-dødstjerne for at få afgjort universets herredømme. 

Har du et bedre bud på årets mest vanedannende spil? Så kan det indsendes det her.

Du kan afgive din stemme her.

Resten af kategorierne kan ses her.Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies