Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Vandafvisende iPhone?

Vandafvisende iPhone?

Never Wet fra Ross Nanotechnology ser saft suseme godt ud...!

Det er vel efterhånden almen viden, at inden i alle iPhones er der et utal af fugt-indikatorer, der bruges af Apple, når de skal afgøre, hvorvidt du skal have repareret din telefon på garantien, eller om du bare har været en smølf og sendt den på en ufrivillig svømmetur.


Og så var der alt det bøvl med kunderne fra Hong Kong, der oplevede en usædvanligt fugtig Monsoon sidste år, og derfor havde flere telefoner udslag i fugtmålerne, til trods for at telefonerne aldrig havde været nedsænkede i vand eller anden væske...men det er en anden historie.

Det er noget bøvl med de fugtmålere - især når det lader til, at verdens vildeste alternativ kan være så lidt som et år væk?

Løsningen hedder Never Wet, og består i en superhydrofobobisk belægning der er så effektiv, at en belagt gadget bogstaveligt talt ikke kan blive våd, hvis den er belagt med stadset?!

Hvis du, som jeg, er en smule skeptisk, så kig på videoen nedenfor: en iPhone 3G der betjenes under vand - hvor den har ligget i 30 minutter!

Det lader til at være reelt nok: Jeg kan i hvert fald ikke se nogen åbenlyse kamera-trick? Og Never Wet er udviklet af folkene hos Ross Nanotechnology, der har været med på nano-scenen i årevis - jeg tror, det holder vand (høhø...)

Men før du glæder dig alt for meget, afslører Ross Nanotechnology, at Never Wet stadig er “i hvert fald” et år fra at kunne rulles ud kommercielt. Jeg kan næsten ikke vente: jeg har (7-9-13) endnu aldrig tabt min iPhone i vand eller anden væske, men for hulan forestil dig Never Wet på bilen? På båden? Vinduerne i huset? Børnenes tøj? OK, deres udendørstøj så.

Jeg krydser fingre for, at det her ikke er en practical joke / tidlig aprilsnar, for jeg tror verden er klar til vandafvisende gadgets...i alle størrelser.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

kasper 22-11-2011 13:22:54

http://www.zagg.com/hzo/hzo-video.php

Den er god nok. Det er en nano belægning der gør elektroniske enheder modstandsdygtige overfor væsker.

Det er noget som skal gøres fra producentens side, og dermed ikke noget man får mulighed for at gøre efter man har købt sin enhed.
Spørgsmålet er så hvor udbredt disse produkter vil blive, idet producenterne tjener mange penge på reperationer efter fugtskader eller salg af nye enheder.

0 0
22-11-2011 10:18:10

Hvis en garanti ikke dækker typiske og hændelige uheld såsom tab af telefonen i vand hvad dækker den så?

0 0
morten thomsen 22-11-2011 10:43:49

Peter du joker ikke ??... producenten skal da ikke stå inde for og dække man ikke passer på sine ting...

garantien dækker produkt fejl som kan opstå.. synes faktisk det du skriver er direkte latterligt... hvis du vil være dækket imod de ting du skriver så køb en produkt forsikring eller ha forsikring med elektronik dækning

0 0
Alex 22-11-2011 11:33:02

Der er overraskende mange der bytter om på reklamationsret og garanti. Bestemt ikke det samme!

0 0
22-11-2011 14:23:02

Præcist, en forsikring skulle gerne dække tab af ting og andet som skyldes uheld. Tekniske problemer som skyldes fejl og mangler ved købet skal dækkes af reklamationsretten og må ikke kaldes en garanti.

0 0

Om brug af cookies