Vandafvisende iPhone?

Never Wet fra Ross Nanotechnology ser saft suseme godt ud...!

Vandafvisende iPhone?

Det er vel efterhånden almen viden, at inden i alle iPhones er der et utal af fugt-indikatorer, der bruges af Apple, når de skal afgøre, hvorvidt du skal have repareret din telefon på garantien, eller om du bare har været en smølf og sendt den på en ufrivillig svømmetur.

Og så var der alt det bøvl med kunderne fra Hong Kong, der oplevede en usædvanligt fugtig Monsoon sidste år, og derfor havde flere telefoner udslag i fugtmålerne, til trods for at telefonerne aldrig havde været nedsænkede i vand eller anden væske…men det er en anden historie.

Det er noget bøvl med de fugtmålere – især når det lader til, at verdens vildeste alternativ kan være så lidt som et år væk?

Løsningen hedder Never Wet, og består i en superhydrofobobisk belægning der er så effektiv, at en belagt gadget bogstaveligt talt ikke kan blive våd, hvis den er belagt med stadset?!

Hvis du, som jeg, er en smule skeptisk, så kig på videoen nedenfor: en iPhone 3G der betjenes under vand – hvor den har ligget i 30 minutter!

Det lader til at være reelt nok: Jeg kan i hvert fald ikke se nogen åbenlyse kamera-trick? Og Never Wet er udviklet af folkene hos Ross Nanotechnology, der har været med på nano-scenen i årevis – jeg tror, det holder vand (høhø…)

Men før du glæder dig alt for meget, afslører Ross Nanotechnology, at Never Wet stadig er “i hvert fald” et år fra at kunne rulles ud kommercielt. Jeg kan næsten ikke vente: jeg har (7-9-13) endnu aldrig tabt min iPhone i vand eller anden væske, men for hulan forestil dig Never Wet på bilen? På båden? Vinduerne i huset? Børnenes tøj? OK, deres udendørstøj så.

Jeg krydser fingre for, at det her ikke er en practical joke / tidlig aprilsnar, for jeg tror verden er klar til vandafvisende gadgets…i alle størrelser.

Mere nyt om emnet

Få den kronologiske fortsættelse i sagen og anvisning til hvor du finder seneste nyt om emnet. mobilsiden gik videre med historien. 21/11/2011 blev fortællingen ført videre med artiklen iPhone 4S har SIM-kort problemer – Artiklen kan læses her. Seneste tidende om temaet kan du læse her..