Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Vandtætte mobiler hitter i Japan

Vandtætte mobiler hitter i Japan

Hvad der ikke er muligt i Europa kan sagtens lade sig gøre i Japan. Her kan du tage mobilen med dig i bad.

Det er umuligt i Europa, men kan åbenbart godt lade sig gøre i Japan, hvor man kan tage mobilen med sig i bad.

Det er sikkert ikke mange af Mobilsiden.dk's brugere, som kan huske den virkelige stødsikre mobil, der var på markedet omkring årtusindeskiftet, Sony Ericsson R250, der vel nok er en af de mest robuste mobiler til dato. Ifølge uofficielle kilder, så kunne det lade sig gøre at få denne mobil til, at overleve et fald fra en tre etagers ejendom og få en cementblanding ud over sig.

Vi ser ikke længere disse robuste mobiler i Europa, men i Japan er det stadig normalt med vandtætte mobiler på markedet. Vi taler ikke om, at mobilen kan overleve en tur i regnvejr, men et totalt vandtryk på hele telefonen. Det sidste nye skulle eftersigende være en model fra Fujitsu F705i, som tåler samtaler på én meters dybde, hvordan man så vil kunne klare dette.

Sony Ericsson har også tidligere haft en model SO902WP+ på markedet, som ligeledes kunne tåle dybder på én meter, men ville kun kunne overleve i 30 minutter. Sanyo har også været ude med en mobil W53SA, som skulle kunne tåle en frisk dukkert, uden at drukne. Desværre, så er ingen af disse mobiler brugbare i Europa.

Et af de specielle kendetegn, for de ekstra robuste telefoner i Europa er specifikationerne, der som regel ligger langt under, hvad du kan forvente dig af en mobil af vanlig standard i samme prisklasse. Fujitsu F705i har dog både 3G, kamera på 1,3 megapixels, men er også knap 1,4 cm tyk.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies