Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Varm op til Google I/O 2016 med den officielle app

Varm op til Google I/O 2016 med den officielle app

Googles store I/O-event, hvor alle firmaets store nyheder præsenteres, står snart for døren. Nu kan du varme op til eventen med den nye Google I/O 2016-app.

Foto: Google.com

Om to uger fra onsdag den 18. maj til og med fredag den 20. maj finder Google I/O-eventen sted, men denne gang under noget anderledes omstændigheder - nemlig en stor, åben plads med en udendørs scene med plads til op til 20.000 gæster.

Derfor har Google nu opdateret den officielle Google I/O-app til Android, så du kan danne dig et fuldt overblik over, hvad der sker af spændende keynotes og præsentationer og ikke mindst hvor og hvornår.

Læs også: Datoer for Googles store I/O 2016-event annonceret

Appen er særlig praktisk, hvis du vil følge de livestreamede events hjemmefra eller på farten. Du kan nemlig se hele programmet direkte i appen og udvælge de events, du vil følge. Forud for starten modtager du en notifikation på din telefon, og så kan du blot se med direkte i appen, hvor der som altid livestreames via YouTube.

Foto: Mobilsiden.dk

Skulle du ikke have en Android-telefon til at downloade appen på, kan du med fordel benytte mobilwebsitet, som gemmer på de samme funktioner til at få mest ud af Googles tre dage lange event, hvor blandt andet Android N – den næste version – udgives i sin færdige form.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies