Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Varsling om sommerbio på SMS

Varsling om sommerbio på SMS

Sommer betyder strand, sol og Zulu sommerbio. Med en ny SMS tjeneste kan du få oplyst direkte på mobilen, hvornår sommerbio er i din by, eller hvornår yndlingsfilmen bliver vist på det store lærred.

Sommer betyder strand, sol og Zulu sommerbio. Med en ny SMS tjeneste kan du få oplyst direkte på mobilen, hvornår sommerbio er i din by, eller hvornår yndlingsfilmen bliver vist på det store lærred.
Foto: TV2
Sommer betyder strand, sol og Zulu sommerbio. Med en ny SMS tjeneste kan du få oplyst direkte på mobilen, hvornår sommerbio er i din by, eller hvornår yndlingsfilmen bliver vist på det store lærred. Foto: TV2

Også i år er der med TV2 Zulu som arrangør gratis sommerfilm til det danske folk. Rundt omkring i landet bliver gode film vist under åben himmel til glæde for filmglade og prisbevidste danskere.

Konceptet er enkelt: Man kommer med sin stol eller sit tæppe under armen, sætter sig ned blandt de andre filmglade mennesker, der er mødt op, og sammen ser man ganske gratis den pågældende film, når mørket falder på.

Varsling per SMS

Nogle film vil man helst ikke gå glip af. Men med sommerens mange andre aktiviteter kan det være svært at holde styr på, hvor og hvornår de pågældende film bliver vist.

I år tilbyder Zulu derfor en SMS service, som gør det muligt for filmelskere at blive serviceret med
oplysninger om, hvornår den næste film bliver vist i den by, man bor i. Eller man kan bestille en SMS der fortæller, hvornår en helt bestemt film bliver vist på det store lærred.

Ønsker man at modtage en SMS, når Sommerbio er i den by, man bor i, sender man en af følgende SMS koder til 1234. Prisen er fem kroner:

zbio kbh, zbio århus, zbio odense eller zbio aalborg

Vil man hellere varsles om en helt bestemt film, som man har glædet sig hele sommeren til at se, sender man SMS koden for den ønskede film til 1234. Det koster to kroner.

Koderne for de forskellige film finder man på www.zulu.dk/event/sommerbio. Her kan man også læse mere om konceptet sommerbio.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies