Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Velduftende mobil med lækker skærm fra Sony Ericsson

Velduftende mobil med lækker skærm fra Sony Ericsson

Sony Ericsson er ude med en ny mobil, der er udstyret med duft. Og så er selvsamme mobil den første med Bravia-skærm på tre tommer.

Det er firmaet NTT DoCoMo, der netop har lanceret 10 nye mobiler, som en velduftende sag fra Sony Ericsson er én af.

Duften, som mobiltelefonen udskiller, er placeret i coveret, som kan udskiftes. Når telefonen kommer til salg, bliver det i ni forskellige duftvarianter, som kunderne kan vælge imellem. Fælles for de ni dufte skulle være, at de har en afslappende effekt på den, der taler i telefonen. Så hvem ved, om japanerne kan se frem til mindre hidsige mobilejere.

Den første med Bravia-fladskærm

Sony Ericssons nye model SO703i kan ikke kun dufte godt. Den bliver også den første mobiltelefon med en såkaldt Bravia fladskærm, som vi normalt kender fra Sonys fladskærmsfjernsyn.

Bravia-skærmen er således lavet i en størrelse, som passer til en mobiltelefon. Og noget tyder på, at der er tale om en rigtig lækker en af slagsen. Den lille, velduftende mobils Bravia-skærm er nemlig på intet mindre end tre tommer.

Indtil videre er det kun japanerne, der kan rende rundt med velduftende mobiler med lækre Bravia-skærme. Modellen kommer nemlig på det japanske marked allerede i februar måned.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies