Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Velkommen til vores nye site

Velkommen til vores nye site

Mobilens design er altafgørende for salgssucces men vi på Mobilsiden.dk, Mobilpriser.dk osv har nok ikke helt selv levet op til branchens moderne udtryk. Men det har vi nu ændret på.

Lækkert design og brugervenlighed er noget mobilkunderne anno 2008 vægter højt, men ironisk nok har vi på Mobilsiden.dk, Mobilpriser.dk, Mobildebat.dk, Mobilauktion.dk og Frisms.dk langtfra levet op til den moderne designstandard på mobilmarkedet.

I ti år har Mobilsiden.dk, og de tilhørende undersider serviceret mobilbrugerne i Danmark, hvilket nu fejres med en komplet overhaling af universet. Væk med det gamle utidssvarende design og ind med noget helt nyt.

Designteamet hos Scandesigns A/S har stået for designudviklingen og har shinet det hele op og fornyet alt.

- "Vi fik frie hænder til, at tænke nyt og samle alle emneområderne i ét komplet designmiljø, hvor alt har samme look and feel", siger Martin Palmqvist fra Scandesigns. Firmaet har tidligere udviklet design for TDC Online, Yousee og OBH Nordica.

Facebook var med i processen

Normalt holder netmedierne nye designs tæt til kroppen indtil lanceringsdatoen, men Mobilsiden.dk valgte, at tænke anderledes, og offentligjorde allerede tidligt i fasen designrammerne. Det skete på magasinets Facebook-gruppe.

- "For at være sikre på, vi valgte rigtigt med designet, gik vi på Facebook, og bad brugerne hjælpe os med kommentarer og justeringer. Både online og i vores mailboks modtog vi mange brugbare tilbagemeldinger", fortæller chefredaktør John G. Pedersen fra Mobilsiden.dk

Ikke færdig endnu

Selvom Mobilsiden.dk er online i nye klæder meldes mobiluniverset ikke færdigt. Folkene bag, ser nettet som dynamisk, og netop derfor har de valgt ikke, at lukke designbogen i.

- "Vi udvikler stadig på design og funktioner selvom grundrammerne nu er på plads. Det er vigtigt for os, at være dynamiske og ikke låse tingene fast. Udover vores egne idéer modtager vi også dagligt inputs fra brugerne, som alle tages til seriøs overvejelse", siger John G. Pedersen.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kennyl 15-12-2008 12:07:28

Var det ikke meningen med den nye side at der skulle være ens login på alle sider??

0 0
Mobilsiden.dk 09-12-2008 16:27:25

Test kommentar

0 0

Om brug af cookies