Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Vennerne fortæller på iPhonen hvor der er kø og vejarbejde

Vennerne fortæller på iPhonen hvor der er kø og vejarbejde

Applikationen RoadAid til iPhone giver trafikinformationer på basis af tilbagemeldinger fra vennerne, og andre der har kørt på ruten.

Traditionelt har trafikmeldinger været noget der kom fra myndigheder som Vejdirektoratet eller medier som DR P4, men en applikation, kan måske ændre ved dette.

RoadAid er en tjeneste der giver trafikinformation på smartphonen, der endda selv læser op, når den modtages.

Tjenestens omdrejningspunkt er muligheden for, at brugerne kan indrapportere hændelser fra den rute, de kører på.

Tilbage i februar måned skrev vi første gang om RoadAid, men dengang var app’en kun tilgængelig på Android-platformen samt Windows Phone. Men nu er RoadAid netop blevet færdige med en iPhone-version.

RoadAid er et gratis program.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Simon\n 25-08-2012 00:12:47

Hvis man gerne vil have den feature i et fuldblods navigationssystem så benyt waze.

Med kan se en forklarende video om waze inde på world.waze.com

Men den korte version er et community based navigationssystem. Alle veje er oprettet af brugere, hvilket betyder at kortet i de fleste tilfælde er mere opdateret end andre navigationssystemer.
Du kan indrapportere, vejarbejde, politi og diverse fare momenter, der opstår på din vej, og så kan andre wazere se det med det samme, og hvis der bliver vurderet at der er en rute der er hurtigere grundet omstændighederne så finder waze automatisk en ny rute. Waze opdager selv hvis du køre langsommere end den normale hastighed og markere at der er kø dannelse.

Hvis du opdager en fejl på kortet, f.eks et kryds der er blevet en rundkørsel så ian du enten rapportere det via din gps, eller du kan aktivt gå ind på world.waze.com og ændre kortet så det er korrekt, til glæde for dig og de andre brugere.

Men gå ind på din app, play eller win market og hent waze ganske gratis.
Med venlig hilsen en glad waze bruger, vi kunne godt bruge nogle flere brugere her i danmark, for nu flere vi er nu bedre bliver servicen, og så kan du altid undgå køen på arbejde.

0 0
Tommy 24-08-2012 15:16:07

Problemet med app'en er dels at det er endnu en app man skal have kørende i baggrunden, og at man skal gøre noget aktivt, derudover laves der ikke en rute for at komme uden om trafikproblemet.
Nokias kommende trafiktjeneste tror jeg gør det mere rigtigt, nemlig ved selv at udregne at der er kø etc så der ikke sker noget aktivt, andet end at man bliver ledt af en anden vej.

0 0
Om brug af cookies