Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Venstre politiker vil lukke mobilhuller

Venstre politiker vil lukke mobilhuller

Staten skal spytte i kassen for at lukke mobilhullerne.

Det vestjyske folketingsmedlem Esben Lunde Larsen har i dag et samråd med erhvervsminister Ole Sohn, og på det måde vil partiet Venstre erklære sig parat til at forhandle med regeringen om at få lukket de mange mobilhuller i specielt Midt- og Vestjylland. Det skriver DR Nyheder.

- "Hvis vi skal have løst problemet, inden den næste koncession kommer om fem år, så må vi se på hvad det vil koste at forbedre dækningen med et vist antal procent. Og eftersom teleselskaberne ikke løser problemet af sig selv, så må vi måske ty til statsmidler for at løse problemet," siger Esben Lunde Larsen til DR nyheder.

Samtidig ønsker politikeren, at teleselskaberne undersøger, hvor stort problemet med mobil-huller reelt er set over hele landet.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

snuden 01-02-2012 14:24:03

Mobildækningen har aldrig været bedre generelt, og stadigvæk himler folk op om, at det koster liv og hvad ved jeg. Hvad gjorde man i gamle dage? Jow, der havde man en fastnettelefon men problemet er vel snarere, at en fastnettelefon er dyrere end en mobiltelefon så derfor har folk i randområderne afskaffet fastnettelefonen. Er det så ikke deres egen skyld de ikke har forbindelse med omverdenen!?
Sådan sat lidt på spidsen :-)

0 0
Michael Fallwickl 31-01-2012 09:23:51

Nu havde de 10 år til at få lukket de huller, i de 10 år havde ignoreret problemet hvor massere af mobilkunder har råbt højt om hvor dårlig dækningen er.
Det er sgu for dårligt at de nu først gider at se på problemet som Venstre selv har været med til at skabe.

0 0
Henrikmand 31-01-2012 12:41:01

Nååå ja - det var jo den daværende regering, som sagde at de ikke måtte stille flere master op.

Øøøøhhhhh

0 0
31-01-2012 15:41:14

Den tidligere regering kunne have gjort noget ved allerede kendte problemer, men nej de var mere optaget af at grave et stort hul i statskassen, frem for at investere.

0 0

Om brug af cookies