Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Verdens første højtaler system til iPhone

Verdens første højtaler system til iPhone

Det nye højtalersystem til Apples iPhone er det første af sin art mærket med ”works with iPhone.” Desuden er der 3,5 mm indgang og medfølgende fjernbetjening.

Selskabet Altec Lancing har før været på banen med lyd udstyr til Apples produkter. Senest var i 2003, da de lancerede en iPod-højtaler, nu er turen kommet til iPhone.

Produktet hedder T612, og er verdens første iPhone docking station til afspilning af musik. Endvidere er T612 det første højtalersæt, som har fået tildelt logoet "Works with iPhone." I praksis betyder logoet, at højtaler sættet er optimeret til brug med iPhone.
Modtager telefonen et opkald, imens musikken spiller, prioriteres opkaldet først og musikken pauser i den tid samtalen varer.


Apples docking system er integreret i T612, hvilket betyder at den også kan fungere, som oplader for iPhone og nyere iPod modeller. Endvidere har systemet selvfølgelig en standard jack indgang (3,5 mm) så man kan tilslutte sin musikafspiller direkte til sættet.

Som ekstra bonus medfølger en fjernbetjening, så man kan styre musikken uden af skulle rejse sig. T612 har en indbygget GSM-beskyttelse, så telefonsignalerne ikke forstyrrer musikafspilningen.Altec Lansing T612 skulle være tilgængelig i løbet af foråret til en pris på 1.499,-

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies