Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Verzio Duplii har plads til to aktive SIM-kort

Verzio Duplii har plads til to aktive SIM-kort

Privat og arbejdsnummeret kan nu være i samme mobil. Verzio Duplii er snart til salg i Danmark.

Mobilen Verzio Duplii har plads til 2 simkort. Denne mobil må være drømmen for dem, der har både arbejds- og privatmobil. Det ene SIM-slot understøtter både 3G og GSM sim-kort, mens det andet kun understøtter GSM sim-kort.

Brugeren kan altså have begge telefonnumre aktive på én gang, på den samme mobil.

Verzio Duplii er baseret på en teknologi fra Philips og Qualcomm. Den har QVGA TFT display på 2,2" og en opløsning på 240x320 pixels. Så understøtter den 3G videoopkald, og brugeren har også mulighed for videokonference.

Den har desuden videooptager, musikafspiller og FM-radio. Kameraet på bagsiden er på 2 megapixel. Der er Bluetooth, så man nemt kan dele eller overføre filer mellem mobilen og andre enheder.

Der er også mulighed for, at udvide mobilens hukommelse, da den understøtter T-Flash/Micro SD-kort, hvis mobilens 128MB ROM og 64 MB RAM ikke er nok.

Mobilen vejer 110 gram. Standbytiden er mellem 190 og 195 timer afhængig af, hvilket netværk man benytter. En enkelt opladning af batteriet kan enten holde til to timers videosamtale, 2,8 timer på 3G nettet eller 3 timer på GSM-nettet.

Verzio Duplii kommer i handlen fra 1. maj og kan bestilles via http://shop.kvikfix.dk  og koster 3.975 kroner. Det er muligt at forudbestille.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

kvikfix 18-05-2008 16:23:59

Her en video som viser en kort test af Verzio Duplii

http://www.youtube.com/watch?v=SsFms09RO4M

0 0

Om brug af cookies