Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Vi bruger årligt 38 dage på at fordrive tiden på mobilen

Vi bruger årligt 38 dage på at fordrive tiden på mobilen

Mobiltelefonen i dag er ikke kun en telefon og et praktisk redskab. Det er i høj grad et sted, vi slår tiden ihjel.

I “gamle dage” var der masser af pausetid i hverdagen, hvor man ikke kunne foretage sig andet end at slå hjernen fra, og stirre ud i det blå. Når man ventede på bussen, i køen i supermarkedet, eller mens man holder rygepause. 

Men sådan er det ikke længere. I dag har mange mennesker en smartphone, der gør det muligt at være “på” altid, og bruge pause-tid på spil, netsurfing og andet.

Faktisk bruger moderne mennesker i gennemsnit 38 dage om året på at holde pause på mobilen. Det viser en ny undersøgelse.

Virksomhederne kan udnytte tiden

Den megen tid danskerne bruger på mobil surfing, kan med fordel udnyttes af virksomheder.

Virksomhederne kan nemlig ikke overhøre, at der er opstået en ny tidszone, som skal tages alvorligt. Det slår bagmændende bag undersøgelsen, CA Technologies og professor i marketing, Chanaka Jayawardhena, fast.

Flere forbrugere undlader nemlig mobile indkøb, da mange er skeptiske over for sikkerhedsniveauet.

-”Mobilen er hele tiden ved hånden; foran fjernsynet, på vej til arbejde eller under indkøb.

Det er i disse tidsintervaller, brugerne typisk ser på onlineforretninger og brands. Derfor vil det være skidt for enhver virksomhed ikke at gøre noget ud af at positionere sig sikkert på onlinemarkedet,” siger Chanaka Jayawardhena og uddyber:

-”Den konstante teknologiske innovation medfører dramatiske ændringer i forbrugernes adfærd, og forbrugerne vil ikke længere tolerere dårlige onlineservices. I den mobiløkonomiske tid vil forbrugerne kun bruge tid på brands, der for alvor har forstået, hvordan man leverer optimale mobiloplevelser.”

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Klintø 13-09-2011 11:38:28

KUN 38 dage... er sikker på at konen synes jeg bruger mange flere :-)

0 0

Om brug af cookies