Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Vi elsker mobilt bredbånd

Vi elsker mobilt bredbånd

Allerede nu er der 32 millioner verden over, som har mobilt bredbånd, hvilket kommer som en glædelig overraskelse for operatørerne.

<strong>Læs også:</strong><br /> - <a href=Datatrafik via mobilnettet et hit" />

På verdensplan er det mobile bredbånd blevet en succes, og i dag er der hele 32 millioner mennesker, som nyder godt af det.

Det betyder, at der inden for de sidste 12 måneder, er blevet ti gange flere, der har mobilt bredbånd. Operatørerne er overvældede over succesen, hvorfor de kæmper for at holde trit med udviklingen og optimeringen af netværk.

Telia lancerede tidligere i år mobilt bredbånd, og her man oplevet en sådan vækst, at alle nuværende kunder og brugere ikke kan være på nettet samtidigt. Man har svært ved at tilgodese alle kunderne, men det arbejdes der hårdt på at efterkomme.

Den store trafik på Telias mobile internet betyder desværre for kunderne, at de ikke kan opnå de hurtigst angivne hastigheder. Disse kan kun benyttes, når der ikke er så mange brugere koblet på.

Konkurrencen om kunderne er taget til i Danmark, men Teleselskabet 3, som også er en af udbyderne af mobilt bredbånd, regner dog ikke med, at dette vil føre til en priskrig fra deres side. Her arbejder man nærmere på at optimere og højne hastighederne for surfing på nettet samt forbedre dækningen over det ganske land.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies