Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Vi har prøvet HTC S740

Vi har prøvet HTC S740

Er du til fysiske telefontaster, komplet slider-tastatur og Windows Mobile, er S740 en mulighed. Mobilsiden.dk har prøvet den. Læs de første indtryk og se billeder.

S740 er en værdig afløser til S710 og S730. Det smalle design og blanke taster giver produktet et godt udtryk.

Tastaturet ligner det fra Touch Pro, med den forskel, at S740 kun har fire rækker knapper mod Touch Pros fem. Følelsen af tasterne er dog den samme, og stadig med god afstand og små forhøjninger, der sikrer høj skrivehastighed. Specialtegn, danske tegn og tal skrives ved brug af funktionsknappen FN.

Hastigheden i menuen opleves som god, men ikke prangende. Retfærdigvis skal det nævnes, at softwaren vi har testet, er en tidlig beta, derfor forventer vi klart, dette bliver bedre i den endelige version. HTC har designet sin egen homescreen (se billede) hvor der blandt andet bliver adgang til en vejrapplikation.

Slider-delen opleves god og meget stabil.

Det mest generende ved S740 er, at skærmen virker underligt venstrestillet, når det store tastatur benyttes. Naturligvis er telefontasterne den fysiske årsag.

HTC S740 er selv i betaversionen en interessant og god oplevelse. Hvordan den virker i dagligdags- og langtidsbrug, vender vi tilbage til, når Mobilsiden.dk snart bringer en omfattende test af produktet.

Læs også...

- HTC har annonceret S740

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies