Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Vi har prøvet Nokia E66 og E71

Vi har prøvet Nokia E66 og E71

Hands on: Mobilsiden.dk har været helt tæt på Nokias nyeste business-mobiler E66 og E71.

Førstehåndsindtrykket er overvældende. Med E66 og E71 markerer Nokia sig for alvor på businessscenen. Enhederne er ikke længere støvede og kedelige, men virkelig "good looking" og "feeling". Blot det at holde dem i hånden giver indtryk af, at her er virkelig noget særligt - den spejlblanke metalbagside er medvirkende årsag til en høj følelse af kvalitet.

Nokia E66, der afløser E65 viser, at en slidertelefon til erhvervslivet ikke behøver at være kedelig. Alene tilstedeværelsen af 3.2 megapixels autofokuskamera indikerer, at den også kan benyttes i fritiden. Tilmed kan forsideskærmen (homescreen) tilpasses, til henholdsvis privat og arbejde - med ét tryk, kan der skiftes mellem de to forskellige homescreens. Brugeren bestemmer selv, hvilke genveje osv. skærmene skal indeholde.


På menudelen er der tilføjet ekstra lækkerhed i grafikken og lækre flydende overgange. Displayet kan autorotate, alt efter hvordan enheden holdes, vender displayet korrekt. E71 har kan i øvrigt mutes, når den ringer, bare ved at vende den med skærmen nedad.

Nokia E71 er i forhold til forgængeren E61i en del mindre - og langt mere moderne. Selvom den har komplet QWERTY tastatur, er der hverken gået på kompromis med størrelse af tasterne eller selve mobilen. Mobilen er lille og tasterne tilpas store. Lækkerheden fra E66 går igen, det samme gør features. På indholdssiden er de to produkter nemlig relativt ens. Man kan i grove træk sige, at E71 skal du købe, hvis du bruger mail og beskeder meget, mens E66 skal vælges, hvis mobilen både skal benyttes til job og privat.

 I øvrigt er den hvide udgave af begge produkter ret fed.

 Mobilsiden.dk har overordnet set, fået et rigtig godt indtryk af produkterne. Naturligvis er dette kun vores førstehåndsindtryk, baseret på forholdvis kort gennemgang af produkterne.

 Når produkterne bliver frigivet af Nokia til test, vil vi naturligvis skrive meget mere.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies