Vi SMS’er, spiser og dyrker sex mens vi kører

Der er nærmest ikke grænser for, hvad billisterne kan få sig selv til, mens de sidder bag rattet. Klæde om, SMS'e og endda dyrke sex er bare et lille udpluk.

Vi SMS’er, spiser og dyrker sex mens vi kører

Selvom håndfrisæt er blevet mere udbredte, når vi kører bil, er det stadig de færreste, der har hænderne på rattet under kørslen.

Det viser en undersøgelse foretaget blandt 1.800 billister fra seks forskellige nationaliteter. Det er headset-producenten Jabra, der har fået foretaget undersøgelsen.

Sex, SMS og spisning

De mest almindelige aktiviteter under bilkørslen er omklædning, spisning, betjening af GPS’er, råben efter andre billister, og skrivning af SMS’er. Der er endda nogen /en del, der dyrker sex, mens de kører.

Undersøgelsen viser desuden, at mere end halvdelen (55 procent) stadig taler håndholdt i mobilen, selvom det er blevet ulovligt i de fleste lande.

Pendlerne bruger åbenbart også køreturen til alt det de ikke nåede inden de skulle ud af døren.

Næsten 25 procent sætter hår eller skifter tøj – mens bilen er i bevægelse.

Knap tre ud af fire (72 procent) indrømmer, at de spiser mens de kører.

Yderligere resultater fra undersøgelsen:

– 29 procent af respondenterne indrømmer at de kysser andre, mens de kører, mens et mindre, men stadig overraskende antal respondenter (15 procent) siger, at de dyrker sex eller har anden seksuel omgang med det andet køn, mens de kører bil

– 28 procent bekræfter, at de skriver SMS’er, mens de kører

– 25 procent indrømmer, at de skifter tøj under kørslen, mens
væsentligt færre (5 procent) barberer sig, mens de kører

– 13 procent lægger makeup på

– 10 procent læser aviser eller magasiner under kørslen

– 5 procent indrømmer, at de spiller videospil, mens endnu flere (12 procent) siger, at de skriver eller læser e-mails, mens de kører