Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Vi tester Sony Xperia Go - kan den klare sommerens vand og sand?

Vi tester Sony Xperia Go - kan den klare sommerens vand og sand?

En ny hårdfør mobiltelefon er på vej ind på markedet. Sony hævder, at Xperia Go kan tåle vand, støv, slag, hundebid og meget mere.

Sony Xperia Go
Sony Xperia Go

Mobilsiden.dk har fået den kommende Sony Xperia Go på prøve. Vi tester om telefonen holder hvad den lover.

Sony Xperia Go er en ny hårdfør smartphone, der ifølge producenten kan holde til lidt af hvert. Det er måske ikke så tosset, hvis man er lidt klodset med sine telefoner eller arbejder som f.eks. håndværker.

En af de store udfordringer for smartphones, er sommerens mange aktiviteter, der ofte inkluderer udendørs leg med vand, sand og sved.

Vi vil sætte telefonen på en hårdfør prøve, og teste nogle af de ting, Sony hævder at Xperia Go kan holde til.

Se med her i Sonys reklamevideo, hvor Xperia Go bliver udsat for lidt af hvert.

I den kommende periode vil vi afprøve Xperia Go og du kan senere læse den fulde anmeldelse.


Læs også: Pas på: Sommeren kan tage livet af mobilen

Læs også: Mobilsommer: Fugt, sand og vand i mobilen er ikke dækket

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

03-07-2012 15:14:23

Hvad med at se, om den kan holde til at være på markedet i længere tid? Om den lider andriod døden som andre andriod mobiler tit gør? Synes godt, at det kan blive en væsentlig del af anmeldelserne også. Så folk har en ide om, hvor stor er sandsynligheden for at deres mobil stadigvæk er med om ½-1 år. Og det må jo siges at være en del af smartphone løbet efterhånden, netop deres levetid hos producenterne igennem opdateringer.

0 0
Daller 04-07-2012 00:50:18

Skulle gerne holde 18 måneder, minimum.
http://androinica.com/2011/05/android-updates-for-18-months/

0 0
04-07-2012 11:10:01

Jeg synes du skal læse artiklen igen.
Der er ingen garantier, det er frivilligt, om de vil opdaterere den, og hvor mange gange. Så de der 18 måneder kan jeg bruge til lige lidt for at sige det mildt.

Lige for at citere den væsentlige del i artiklen, og den er jo ved at være gammel, og tænk så over, hvor mange der har fået sine opdateringer her inde for det sidste år.

"For instance, the members of the update partnership could say that a new device should still be able to receive Android OS updates within the first 18 months of release; however, companies would not be obligated to stick to that guideline, and that does not mean that phones would access every new release. The group could suggest that a phone capable of running the latest software should reasonably have it within two months of the code becoming accessible; however, testing problems or developmental sluggishness could stand in the way of that happening."

0 0
Cebastian 04-07-2012 18:14:17

Sony synes at være godt med på opdateringer på deres telefoner for tiden, så det ville jeg ikke tænke for meget på. Det er ret sandsynligt at den får 4.1 - måske inden året er omme? Og siden fra 4.1, kommer opdateringer fra Android to-tre måneder før release, til OEM's, så de også kan fremskynde opdateringer til deres telefoner :)

0 0

Om brug af cookies