Vi vil se tv på mobilen – når som helst

Over halvdelen af danskerne forventer i fremtiden at kunne se tv hvor som helst og når som helst. Teleselskaberne optrapper kampen om kunderne.

Vi vil se tv på mobilen – når som helst

Tv er ikke længere noget, man nyder hjemme i stuen, og markedet for tv på mobilen vokser.

I en undersøgelse, som Userneeds har foretaget for Telenor, erklærede 52 procent sig således ‘enig’ eller ‘meget enig’ i, at de forventede at kunne se tv hvor som helst og når som helst i fremtiden.

Det har fået Telenor til at optrappe satsningen på mobilmarkedet, og smide to ekstra kanaler ind i deres mobil-tv pakke. Fra 2. juli får Telenors kunder TV2 News og Sputnik Live oven i hatten.

TV2 News og Zulu tilbage efter brok

Netop TV2 News kan blive et af de centrale omdrejningspunkter i teleselskabernes satsning på markedet for mobil-tv.

Da Mobilsiden.dk midt i juni kunne berette, at 3 havde valgt at fjerne en række TV2-kanaler fra tv-pakken, rasede kunderne i en tråd på Mobildebat.dk over manglen på især TV2 News og Zulu.

Ikke desto mindre var netop de to kanaler tilbage i 3’s tv-pakke igen i starten af juli.

3’s mobil-tv grundpakke indeholder 15 tv-kanaler til 79 kroner, mens Telenors grundpakke nu indeholder 12 kanaler for 99 kroner om måneden.

Mere til sagen

Her følger vi op med den seneste udvikling. mobilsiden gik et skridt videre. 24/6/2009 fulgte vi op med en artikel der belyste emnet Nu kan du reservere en iPhone 3G S – Den næste artikel om emnet finder du her. Sidste ord er ikke sagt. Tjek seneste nyt her.