Viaplay klar med app til Apple TV

Viaplay er i dag klar med en app til Apple TV, så du endnu nemmere kan se film, tv-serier og sport på den tv-skærmen.

Viaplay klar med app til Apple TV

Hvis du har et Apple TV og savner nemmere adgang til underholdning fra Viaplay på den store tv-skærm, er der godt nyt.

Viaplay er nemlig klar med en app til medieafspilleren, Apple TV, så du har lynhurtig adgang til det store katalog, der rummer alt fra tv-serier og 1000 forskellige film til børne-tv og direkte sportsbegivenheder med få klik på den medfølgende fjernbetjening. Det foregår i HD-kvalitet (720p), oplyser Viaplay.

Læs også: Chromecast får Viaplay

”Mange mennesker vil dele oplevelsen med venner og familie og vil samles om den store skærm, især til sportsbegivenheder. Med sin ekstra skarpe billedkvalitet tilbyder Viaplay de bedste live sportsoplevelser på markedet og nu i HD på storskærm via Apple TV,” fortæller direktør i Viaplay, Rikard Steiber.

Ifølge direktøren er Apple TV den mest efterspurgte platform til at streame det store katalog på, og det kan altså nu lade sig gøre i appen, der ser ud som vist på billedet ovenover.

Læs også: HBO Nordic klar med Chromecast og AirPlay

I forvejen er der understøttelse for streamingteknologierne AirPlay fra Apple og Chromecast fra Google, så du fra en iOS- og Android-enhed kan sende indholdet over på fladskærmen. Du kan også allerede få adgang fra udvalgte smart-tv’er fra Samsung, LG og Panasonic samt spillekonsollerne PlayStation 3 og 4 samt Xbox 360 og One.

Sådan streamer du Viaplay på Apple TV

Viaplay har i forbindelse med lanceringen af Apple TV-appen oprettet en side med nærmere information om den nye understøttede platform.

Blandt andet følger en guide til, hvordan du nemt og hurtigt kommer i gang med streamingtjenesten på Apple-boksen:

  1. Åbn Viaplay-appen.
  2. Køb en Viaplay-pakke enten i forvejen på Viaplay.dk eller foretag købet gennem Viaplay-appen på Apple TV.
  3. Vælg “Indstillinger” på Apple TV og derefter “Log ind på Viaplay”.
  4. Find det ønskede indhold i oversigten og vælg “Afspil”.

Redaktionen har dækket den videre fortælling

Redaktionen følger op med den seneste udvikling. mobilsiden gik videre med sagen. 11/5/2015 fortsatte vi fortællingen med en vinkel på Apple og Verdensnaturfonden i kamp om bæredygtige skoveKlik her og læs videre.. Det sidste ord er ikke skrevet. Tjek seneste nyt her.